preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
17.07.2019.

New Balance za poletno življenje

New Balance 997 je klasika, s katero ne moreš zgrešiti in klasika 997 se redko vključi nazaj v zgodbo, zato sem zelo navdušen, da se je to sezono vrnil model 997H. Kot, da se je najstarejši ustvarjalec superg na svetu odločil, da je čas za model 997, da se ga vrže v časovni stroj ter ga posodobi z novimi materiali, linijami, barvami in ga naredi dostopnega za vse.

To ni klasičen 997 model, kar pomeni, da njegov osnovni namen ni premagati, njegov osebni rekord v teku po mestu. Kakorkoli, poletje je in nihče si ne želi teči, če pa lahko plavamo, se sprostimo in uživamo na plaži. Mogoče lahko dodamo nekaj plesa. Za vse to, je tukaj 997H- stilska superga, ki je udobna, lahka in zame mogoče najljubša izbira za poletno pohajkovanje po mestu.

 

Najdeš jih lahko tudi v beli in črni kombinaciji, ampak poletje je tukaj in svoje noge moraš obarvati v žive barve, ki v tej sezoni ne manjkajo pri New Balance-u. V trgovini BUZZ, je omenjeni model takoj pritegnil mojo pozornost. Ko sem jih prvič vzel v roke in videl kako lahke in zračne so, sem vedel, da je to to. Odločitev je padla in vedel sem, da so to popolne poletne superge. Ni važno, ali sem v mestu ali na obali, 997H so vedno z mano.

 

Ohranjajte poletni buzz,

 

Don Kiki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki