preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
26.06.2019.

NEW BALANCE 997 – zgodba o pristnosti

Si posvečen sneakers navdušenec? Ali mogoče tekač? Mogoče oboje? Če pa nisi nič od tega, pa ti lahko oprostimo, da si spregledal New Balance 997. To niso superge, ki bi si ustvarile ime z vpadljivimi barvami, tehnoliškimi domislicami, trendom ali s kul imenom. Niti niso superge, ki bi jih nosil kakšen najstnik v zgodnjih 90-ih, ker bi ga lahko na igrišču zbadali. To so superge z edinstveno zgodbo, 997 je zgodba kako lahko v nabito polnem svetu sneakerjev, kvaliteta govori sama zase brez posebne galame.

New Balance gre še korak dalje s poletno izvedbo z vpadljivo “Dark Current / White Peach” barvno različico. Privlačnost legendarne superge z inspiracijo zapuščine detajlov dizajna, 997 skrajšano predstavlja klasični New Balance stil, kot nobene druge superge. Ta moderna verzija predstavlja novo izpeljanko s premium materiali ABZORB in ENCAP, ki nam zagotovita kvaliteteno in prijeteno blaženje.

Veste kaj pa je meni najboljše pri New Balance 997 MS997XTB? Poleg tehnologije in vse zapuščine seveda. Da je edina stvar, ki se zgodi, ko jih nosiš, le-to, da imaš obute prav 997. Če želite, da bi bilo kaj več, pa jih obujte, pojdite ven in počnite nakaj kar je vredno spominov.

 

Ostanite pristni

Ciprian Ciulei

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki