BLOGGER PICK

12.
Aug
2020
BLOGGER PICK
Pozdravljena ekipa! Med temi vročimi poletnimi dnevi, sva si vzela malo premora od plesanja in se odločila, da bova poiskala nove superge, ki nam bodo pomagale osvojiti plesišče. BUZZ ekipa nam je namignila, da imajo pri njih superge, ki naju bodo navdušile in takoj ko sva videla New Balance 327, je bilo kot, da kričijo “Suzana! Franjo”.
27.
May
2020
BLOGGER PICK
Živjo vsem! Spet jaz. Javljam se zdaj, ko je minil ves kaos, v katerem smo se znašli. Končno se stvari vračajo na staro mesto in čas je, da otvorimo sezono z barvnimi outfiti.
04.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V svoji zbirki jih imam več, kot jih je moč prešteti, a zdaj to zbirko dopolnjuje še en par – Nike Air Max 200.
15.
May
2019
BLOGGER PICK
Živjo, sem Adnan Bro in to je moj prvi blog zapis! Super je biti del te ekipe in pisanje bloga je zame čisto novo, prav zaradi tega pa je vse še bolj zanimivo. Že od otroštva sem imel rad izzive in sem rad poskušal nove stvari in ta izkušnja je odlična priložnost za to.
12.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!
02.
Nov
2019
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
17.
Jun
2020
BLOGGER PICK
Živjo ljudje! Skozi prejšnje zgodbe sem imela priložnost preizkusiti in napisati nekaj o svojih najljubših supergah. Današnja izbira pa je popolnoma rezervirana za adidas!
16.
Sep
2020
BLOGGER PICK
Plešejo že celo svoje življenje in sicer več zvrsti plesa kot so disco, hip hop, sodobni balet, salsa, zumba, bachata,… Osvojile so že številne nagrade na državnih kot tudi mednarodnih plesnih tekmovanjih. Prav posebej so ponosne na prvo mesto, ki so ga osvojile na disco dance mednarodnem tekmovanju, leta 2019, v kategoriji male skupine, duo in solo. Članice ekipe so Lena Potparić, Staša Radivojević in Mina Đorđević – Lena in Mina sta stari 18 let, Staša pa šele 16. Vse tri prihajajo iz mesta Kragujevac, mesta v osrčju Šumadije. Ko jih srečate, takoj veste, da Flawless ni le ime njihove plesne skupine, temveč tudi vzdevek, ki jim popolnoma pristaja. 
15.
Jul
2020
BLOGGER PICK
Nekateri me že poznate, nekateri še ne - sem Katja Spanka in sem del BUZZ ekipe že od samega začetka. Zmeraj se veselim sodelovanja z njimi, ker imajo vedno super ideje za projekte. Tokrat smo ustvarili eno res hudo modno zgodbo, ki vam jo bom predstavila v nadaljevanju - ne pozabi pogledat vseh slik v galeriji spodaj. 
23.
Jun
2020
BLOGGER PICK
Pozdravljeni moji fantje in dekleta! Nedavno nazaj pridobljena svoboda gibanja ima zdaj drugačen priokus, kajne? Te dni se mi zdi, da uživam v vseh majhnih in nezanimivih stvareh, ki sem se jim prej izogibal. Lepo je videti košček življenja, ki se vije po naših najljubših mestih, še posebej po tistih čudnih tednih gluhe tišine. Mislim, da smo se vsi naučili stoicizma in smo zdaj malce bolj hvaležni in lahkotni.
19.
Aug
2020
BLOGGER PICK
Živjo ekipa! Upam, da ste v redu in uživate zaslužene poletne dni. 
28.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Nostalgijo po devetdesetih. Po stilu in glasbi tega obdobja. To povzema moje dnevne občutke. Ko sem zakorakal v svet hiphopa, sem na jopicah in trenirkah legend, kot so LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac in Nas, začel opažati rdeče-modro črko F.
18.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.
25.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Stil devetdesetih je zopet v modi! Fila je letos sklenila, da retro duh izstopa skozi drzne barve in avtentičnost, in predstavila nov model superg FILA DISRUPTOR P LOW WMN!
07.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Živjo moji “sneakers” navdušenci! Končno je prišel čas ko se združi dobro vzdušje, sije sonce in življenje se lesketa v vsakem kotičku mesta. Je čas miru, praznovanj, čas ko se ikone združijo na festivalnih odrih in ljubezen še širi. Ko govorimo o ikonah, 19.07. je Nike izdal novo silhueto – Air Max 200 in takoj ko sem izvedel to novico, sem šel po svoj par.
18.
Mar
2020
BLOGGER PICK
Hej, hej, hej!   Tu smo z novo objavo. Tokrat smo izbrali nekaj, kar ni v naši stilski coni udobja. Predstavljamo ti naš najljubši par superg - W Nike Vista Lite.
01.
Jul
2020
BLOGGER PICK
Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubiteljica superg, vendar so ti natikači zagotovo pritegnili mojo pozornost. Če mislite, da poleti ne morete obračati glav in loviti pogledov s svojo izbiro čevljev, potem pomislite še enkrat.
25.
Jul
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba! AdnanBro tukaj z novim blog zapisom in počasi se navajam pisati. Čeprav sem večkrat v stiku z digitalnim svetom preko družbenih omrežjih, nikoli prej nisem imel priložnosti pisati bloga. Zahvaliti se moram ekipi BUZZ-a, da mi je omogočila tudi to obliko komuniciranja. Upam, da boste skozi mojo virtualno zgodbo dobili kakšno zanimivo informacijo. ;)
08.
Apr
2020
BLOGGER PICK
Hej super ljudje, tukaj Akasha! Kot nekateri izmed vas morda že veste, sem del ekipe Buzz, danes pa bom predstavila najnovejši model New Balance W 997S in z vami delil tudi stvari, ki vsak dan vplivajo na moje ravnovesje. Živimo v zelo čudnem obdobju in se srečujemo z veliko izzivi. Zadnji mesec sem tudi sama doma, zato moram svoje delo ustrezno uskladiti s situacijo, v kateri smo.
15.
Jan
2020
BLOGGER PICK
Smo v času novoletnih zaobljub in jaz sem prišel zgodaj, da bi se lotil naloge. Preteklih nekaj tednov je bilo zabavnih, saj smo čas lahko preživeli z družino in prijatelji ter si nabrali kar nekaj okusnih spominov. Zdaj pa smo na začetku lepega, svobodnega, navdihujočega in ustvarjalnega leta 2020. Izkoristimo ga in začnimo delati našim ciljem v prid.
string(0) ""
string(0) ""