BLOGGER PICK

04.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V svoji zbirki jih imam več, kot jih je moč prešteti, a zdaj to zbirko dopolnjuje še en par – Nike Air Max 200.
15.
May
2019
BLOGGER PICK
Živjo, sem Adnan Bro in to je moj prvi blog zapis! Super je biti del te ekipe in pisanje bloga je zame čisto novo, prav zaradi tega pa je vse še bolj zanimivo. Že od otroštva sem imel rad izzive in sem rad poskušal nove stvari in ta izkušnja je odlična priložnost za to.
12.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!
02.
Nov
2019
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
28.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Nostalgijo po devetdesetih. Po stilu in glasbi tega obdobja. To povzema moje dnevne občutke. Ko sem zakorakal v svet hiphopa, sem na jopicah in trenirkah legend, kot so LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac in Nas, začel opažati rdeče-modro črko F.
18.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.
25.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Stil devetdesetih je zopet v modi! Fila je letos sklenila, da retro duh izstopa skozi drzne barve in avtentičnost, in predstavila nov model superg FILA DISRUPTOR P LOW WMN!
07.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Živjo moji “sneakers” navdušenci! Končno je prišel čas ko se združi dobro vzdušje, sije sonce in življenje se lesketa v vsakem kotičku mesta. Je čas miru, praznovanj, čas ko se ikone združijo na festivalnih odrih in ljubezen še širi. Ko govorimo o ikonah, 19.07. je Nike izdal novo silhueto – Air Max 200 in takoj ko sem izvedel to novico, sem šel po svoj par.
25.
Jul
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba! AdnanBro tukaj z novim blog zapisom in počasi se navajam pisati. Čeprav sem večkrat v stiku z digitalnim svetom preko družbenih omrežjih, nikoli prej nisem imel priložnosti pisati bloga. Zahvaliti se moram ekipi BUZZ-a, da mi je omogočila tudi to obliko komuniciranja. Upam, da boste skozi mojo virtualno zgodbo dobili kakšno zanimivo informacijo. ;)
15.
Jan
2020
BLOGGER PICK
Smo v času novoletnih zaobljub in jaz sem prišel zgodaj, da bi se lotil naloge. Preteklih nekaj tednov je bilo zabavnih, saj smo čas lahko preživeli z družino in prijatelji ter si nabrali kar nekaj okusnih spominov. Zdaj pa smo na začetku lepega, svobodnega, navdihujočega in ustvarjalnega leta 2020. Izkoristimo ga in začnimo delati našim ciljem v prid.
18.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Z novo sezono NBA prihaja tudi hladnejše vreme. Kaj obuti, ko si celo življenje navajen na superge, zdaj pa je čas za skrivanje gležnjev in pitje čaja? Osebno ne kupujem škornjev in podobne obutve, zato na koncu vedno pridem do visokih in čokatih košarkarskih superg. A katere izbrati to sezono? Tudi z zaprtimi očmi bi se brez dvoma odločil za Air Jordan Spizike. Zakaj? Naj vam povem  kratko zgodbo.
26.
Jun
2019
BLOGGER PICK
Si posvečen sneakers navdušenec? Ali mogoče tekač? Mogoče oboje? Če pa nisi nič od tega, pa ti lahko oprostimo, da si spregledal New Balance 997. To niso superge, ki bi si ustvarile ime z vpadljivimi barvami, tehnoliškimi domislicami, trendom ali s kul imenom. Niti niso superge, ki bi jih nosil kakšen najstnik v zgodnjih 90-ih, ker bi ga lahko na igrišču zbadali. To so superge z edinstveno zgodbo, 997 je zgodba kako lahko v nabito polnem svetu sneakerjev, kvaliteta govori sama zase brez posebne galame.
17.
Jul
2019
BLOGGER PICK
New Balance 997 je klasika, s katero ne moreš zgrešiti in klasika 997 se redko vključi nazaj v zgodbo, zato sem zelo navdušen, da se je to sezono vrnil model 997H. Kot, da se je najstarejši ustvarjalec superg na svetu odločil, da je čas za model 997, da se ga vrže v časovni stroj ter ga posodobi z novimi materiali, linijami, barvami in ga naredi dostopnega za vse.
02.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Tako svetla, drzna barva zasije skozi valovit vzorec do ravno prave mere, ki še dopušča branje sloga. Te superge zažigajo! Sem El Nino, vaš današnji voditelj, in danes se bomo podali na pot v mojih novih Air Max 95 LV8.
29.
May
2019
BLOGGER PICK
Živjo sneakers “freaki”! Sem DJ Doncho in to je moj prvi blog zapis za BUZZ. Že nekaj časa sem član BUZZ ekipe in prišel je čas, da se predstavim in povem nekaj o svojih najljubših supergah, Air Force 1. V vsakodnevnem življenju počnem veliko stvari. Ponoči sem DJ, podnevi pa počnem vse ostalo, ker nisem oseba, ki rada počiva.
22.
Jan
2020
BLOGGER PICK
Živjo in dobrodošli v realnosti! Po neštetih praznikih in zabavah smo nazaj v resničnem svetu. Vesela sem, da lahko novo leto začnem s svojo Buzz Crew ekipo in supergami New Balance. Ste že videli nov model? New Balance X Racer so popolni čevlji za to sezono.
01.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba J  Ste me kaj pogrešali? Spet sem nazaj in tokrat vam predstavljam moje trenutno najljubše poletne superge- Puma Thunder. Zakaj so moje najljubše superge in zakaj točno ta barva? 
30.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
25.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo! Pri predhodnjih zgodbah sem imel priložnost preizkusiti in pisati o mojih najljubših supergah Adidas in Nike. Čeprav redko zaidem izven izbire teh dveh znamk, vseeno rad poskusim kaj novega in dam priložnost novim stvarem, zato danes odhajamo v Pumin svet – Puma RS-X model.
20.
Nov
2019
BLOGGER PICK
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni. Odločen sem, da bo moja mobilnost to zimo enaka kot vse leto in udobje prav tako ni nekaj, kar bi bil pripravljen izgubiti. S tem v mislih se sprehodim v trgovino Buzz Sneakers, kjer mi moji prijatelji pokažejo Nike Rhyodomo. Namen jih imam uporabiti kot prvo linijo obrambe proti mrazu.
string(0) ""
string(0) ""