preveri najnovejšo ponudbo

04.12.2019.

Nike Air Force 1 High prihajajo iz prihodnosti in iščejo pogumne

Živjo!

Zadnje čase veliko potujem in obiskal sem številne neverjetne kraje, kjer sem imel priložnost spoznati še bolj neverjetne ljudi. Enkrat v prihodnje vam bom povedal več o svoji turneji po Južni Ameriki in Evropi s pevskim zborom The Mystery of the Bulgarian Voices (Skrivnost bolgarskih glasov). Domov sem se vrnil izpopolnjen in poln energije ter navdiha za nove dogodivščine.

Ampak dovolj o mojih uspehih pretekle jeseni. Čas je, da vam predstavim nov model Nike superg Nike Air Force 1 High. Menim, da jim je zopet uspelo - znamka s tem modelom kaže popolno nadvlado na trgu superg.

Čeprav so Nike Air Force 1 High superge črno-bele, so bile ustvarjene, da izstopajo. Moje oči so brez dvoma takoj pritegnile. V njih se počutim, kot da nosim čevlje iz filma Back to the future. Izgledajo futuristično, zanimivo in z njimi razkriješ tudi del svojega karakterja.

Nositi ta Nike model pomeni biti pogumen, imeti ljubezen do eksperimentiranja in zagotovo pomeni, da se ne bojiš pozornosti.

Potomec modela 1982 ima sveže dodatne elemente, kot je odsevni logotip, moja najljubša stvar pri modelu Nike Air Force 1 High pa je, da so nekoliko višje in segajo čez gleženj, kar jih naredi popolno obutev za hladnejše vreme. Ni važno, ali jih nosim športno jopico ali formalno opravo - čevlji silhueto naredijo edinstveno. Kot piko na “i” svojemu izgledu dodam še nujen zimski dodatek - New Era kapo - prav tako v črni in beli barvi. Čeprav nisem največji modni guru, sem prepričan, da se določeni elementi ujemajo in da sem se pravilno odločil.

Kar zadeva udobje, ni primerjave. Neverjetne, privlačne in udobne. Kaj več bi lahko zahtevali? Če vprašate mene, si privoščite zgodnje božično darilo!

To je moj nasvet.

Se vidimo kmalu in ostanite ustvarjalni,

SkilleR

Ali vam je bil ta članek všeč