06/11 2019.

VSAKODNEVNI HEROJ - NEW BALANCE M X90

Živijo ekipa! Vroči dnevi minevajo, to pa vsekakor ne drži za vroče modele superg! Kot ponosen del BuzzCrew ekipe, sem imel letos priložnost preizkusiti številne nove znamke in modele in priznati moram, da je New Balance name naredil poseben vtis. Kot otrok devetdesetih let prejšnjega stoletja, se nisem mogel upreti mešanici retro in modernega. Tokrat sem se torej odločil, da vam predstavim New Balance M X90, urbani model, ki sodi na asfalt!

Pred nekaj meseci sem videl reklamni oglas, na katerem je Jaden Smith nosil New Balance M X90 superge. Po tem ni trajalo dolgo, da sem jih dodal v svojo zbirko. Prvi vtis - WOW. Udobje me je neizmerno presenetilo.

Poleg nezanemarljivega udobja, me je pri tem modelu privlačila barvna shema. Samo poglejte jih.. Kot redni igralec računalniških igric me je od nekdaj privlačila rdeče-črna kombinacija. Barve se lepo ujemajo in s sivimi in črnimi silhuetami delujejo skoraj nevtralno, to nevtralnost pa razbije rdeč "N" logotip. Bel podplat dopolni model, hkrati pa zagotavlja stabilnost in okretnost.

Čeprav izgledajo kot športni model, jih nosim v skoraj vseh mogočih kombinacijah in ob vsaki priložnosti. Popolne so za šolo, mestne kavarne, igralnice, druženje s prijatelji itd.

Držite se! Do naslednjič vas lepo pozdravljam!

AdnanBro

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""