12/06 2019.
BLOGGER PICK

VELIKA VRNITEV ADILETTE

Znano je, da so se natikači nosili po prhanju ali po plavanju, ko je bilo za vsakega od nas najbolj primerno, da jih obujemo. Slavni natikači Adilette so znova osvojili svet, stopili še korak dlje in postali prava modna zapoved.

Kot nekdo ki obožuje natikače priznam , da sem se razveselila, ko je model natikač iz leta 1972  ponovno postal popularen. Čeprav so se natikači sprva nosili le v športnih kombinacijah, so dekleta, kot tudi moški po vsem svetu dokazali, da so natikači natikači Adidas  Adilette lahko tudi sestavni del kul kombinacije uličnega stila.

 

Poleg tega, da so natikači udobni, me je pritegnil tudi dizajn, saj lahko njihove prepoznavne linije preprosto dopolnijo vse, kar nosite. Če bi že morala nekaj izpostaviti pri natikačih Adilette, je to, da ste lahko popolnoma svobodni pri kombiniranju  in eksperimentiranju z vašimi športno elegantnimi oblekami.

Vedno sem poudarjala, da bi morali nositi obleke, v katerih se počutite pristne. Ne glede na to, kateri stil oblačenja vam je najbolj všeč , so lahko natikači Adilette dober način, da odidete iz svojega območja udobja in naredite nekaj povsem drugega s kombinacijami oblačil. Odlične so za plažo, za ulični slog in po mojem mnenju eden od trendov katerega sem se ob prihodu nazaj razveselila.

Svoje Adidas  Adilette natikače sem kombinirala s priljubljeno Adidas obleko, ki je idealna za poletne dni, kateri lahko elegantno dodate pas. Včasih morate biti ustvarjalni, ko nimate pri roki pasu in eksperimentirate z garderobo, ki jo že imate v omari. Seveda je neizogiben kos vsake kombinacije tudi klobuk, saj obstajajo kosi, ki so brezčasni in s katerimi se vedno počutite lepo in varno v sebi.

 

Če želite biti del tega Adilette trenda, se odpravite v najbližjo trgovino Buzz in si kupite par. Komaj čakam, da vidim vašo kombinacijo!

 

Do neke naslednje zgodbe bodite svoji!

 

Komplet ponudbo natikačev lahko pogledate na tem linku .

 

 

Dživ

Vnesi komentar

Podobni članki

20.
Nov.
2019.
BLOGGER PICK
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni...
02.
Nov.
2019.
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
30.
Oct.
2019.
BLOGGER PICK
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
string(0) ""
string(0) ""