preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.05.2019.

BEND A KNEE TO 720 DEGREES OF VISIBILITY

Živjo, sem Adnan Bro in to je moj prvi blog zapis! Super je biti del te ekipe in pisanje bloga je zame čisto novo, prav zaradi tega pa je vse še bolj zanimivo. Že od otroštva sem imel rad izzive in sem rad poskušal nove stvari in ta izkušnja je odlična priložnost za to.

Pomlad nam prinaša daljše dni, nove ideje in trende. Ker sem nov član BUZZ ekipe, bom tudi v mojem prvem zapisu, pisal o svežem, novem modelu v Air Max družini- revolucionarni model 720.

Kot nekdo, ki prej ni povezoval Air Max s sneakers svetom, moram priznati, da me je celotna kampanija Throwback Future navdušila. Sem velik ljubitelj retro stila, tako v video produkciji kot v vsakodnevnem stilu in prav model 720 je navdihnjen iz silhuet iz devedesetih. Zagotovo boš čutil Miami Vice City “cool vibe” ko jih boš nosil.

Kakorkoli, kar jih naredi unikatne, je največja zračna blazina do sedaj. Model najdeš v različnih barvah in prav v vsaki barvni kombinaciji so nekaj posebnega.

Preprost dizajn prepušča supergi, da govori zase. Fraza »manj je več« tukaj ni več samo fraza. Superge so stičišče futurističnega minimalizma in največje Air Max zračne blazine v zgodovini.

Če se sprašuješ zakaj prav ime 720, 720 predstavlja 720 stopinj vidljivosti- 360 stopinj v vodoravni smeri in 360 stopinj v navpični vidljivosti. In čisto zares, to je najbolj AirMax od vseh AirMax-sov. Jaz sledim načelu: » Več zraka pod mojimi nogami, bolje in bolj udobno.« In ne, tukaj se ne motim. Ni važno ali delam video za YouTube, slikam za Instagram ali grem ven kar tako- ta model je pripravljen za ulice! Verjemite mi, ulice San Andreasa kričijo po teh supergah!

To bo to za danes. Upam, da vam je bil moj zapis všeč in se vidimo kmalu ekipa! Pozdravčki!

AdnanBro

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki