preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

30.
Dec
2020
Blogger Pick
Dragi moji 'sneakerheadi', danes bomo govorili o dosežkih – navdušeni? Vem, da jaz sem, ali pa vsaj čudak v meni je. V zimski sezoni praznujemo inovacijo, dolgo zgodovino izdelave superg in velikana, ki spodbuja ta razvoj naprej. Torej, odpravimo se na sprehod v čudovitih adidas ZX 2K Boost.
17.
Feb
2021
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Spet sem z vami in upam, da ste pogrešali moje zgodbe. Že nekajkrat smo se igrali z barvami in barvitimi dizajni, vendar se zdaj vračamo k večni klasiki Nike Air Force. Najbolj znani modeli Force so zdaj dobili novega člana, z novimi detajli, ki ga povsem razlikujejo od ostalih - Nike Air Force Pixel.
30.
Oct
2019
Blogger Pick
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
21.
Jul
2020
Blogger Pick
Hej, ljudje, Spet sva z vami - Remi in Akasha in komaj sva čakala, da z vami ponovno deliva najin blog. Uradno je poletje že tukaj in oba sva se veselila, da se bova po dolgem premoru srečala v živo. Remi je pomlad preživel ob ustvarjanju plesnih koreografij, Akasha pa je svoj čas namenila ustvarjanju odličnih novih glasbenih list, ki čakajo, da jih slišimo.
25.
Sep
2019
Blogger Pick
Živjo! Pri predhodnjih zgodbah sem imel priložnost preizkusiti in pisati o mojih najljubših supergah Adidas in Nike. Čeprav redko zaidem izven izbire teh dveh znamk, vseeno rad poskusim kaj novega in dam priložnost novim stvarem, zato danes odhajamo v Pumin svet – Puma RS-X model.
30.
Sep
2020
Blogger Pick
So »sanjska ekipa« za celo življenje. Spoznajte naše najnovejše člane najbolj kul šolske ekipe.
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdravljeni, moje super mačke in psi, ponovno sem z vami vaša Andreea. Danes se po gorečih ulicah sprehajam z našim Buzz Crew in vročimi supergami Puma, ste pripravljeni? Že od malih nog sem rada hodila prav po teh ulicah in vidim, da se mesto viša in postaja mogočno, prav to, pa velja tudi zame. Vidite, moji dragi prijatelji... z ulicami smo povezani bolj, kot si lahko predstavljamo...
20.
Nov
2019
Blogger Pick
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni. Odločen sem, da bo moja mobilnost to zimo enaka kot vse leto in udobje prav tako ni nekaj, kar bi bil pripravljen izgubiti. S tem v mislih se sprehodim v trgovino Buzz Sneakers, kjer mi moji prijatelji pokažejo Nike Rhyodomo. Namen jih imam uporabiti kot prvo linijo obrambe proti mrazu.
09.
Mar
2022
Blogger Pick
Živjo Buzzovci!   Moje ime je Nina Retar in ponovno sem za vas pripravila nov blog, tokrat v spomladanskih barvah. S tem ko se bližajo pomladni dnevi in se dan daljša, dobim tudi sama nov zagon in občutek, da je tukaj zopet priložnost za nov začetek. Ta občutek povezujem s svetlimi pastelnimi barvami in pozitivnimi vibracijami, kar se tudi odraža tudi pri izbiri outfita. Nike Huarache je legendaren model, ki je ravno praznoval svojo 30. obletnico. Prvič sem se spoznala z modelom v najstniških letih, ko sem gledala Princ z Bel-Aira, kjer je Will Smith zažigal z novim Nike modelu.
23.
Sep
2020
Blogger Pick
Koliko vas je povsem po naključju spoznalo svoje najboljše prijatelje? In koliko izmed vas ima svojo posadko za člane svoje družine? Predstavljamo Anastasio, Ines, Andreo, Ano and Mateja. 4 dekleta in 1 fant - različnih interesov in hobijev, ki sestavljajo fantastično ekipo, s skupno ljubeznijo do dobre družbe in zabave.
05.
May
2021
Blogger Pick
Pozdravljeni, Antonia tukaj!   Tokrat se vam oglašam, spomladansko razpoložena, z brezčasno oblikovano edinstveno silhueto, ki jo boste prepoznali na prvi pogled.
01.
Sep
2021
Blogger Pick
22.
May
2019
Blogger Pick
To je leto vrnitve v preteklost, svetlih barv in drznih oblik. Svet Sneakerjev se je vrnil k neustrašnemu in ga združil z minimalističnim, premišljenim dizajnom. Adidas je ustvaril popolno simfonijo starih želja z novo tehnologijo, in ko govorimo o NMDju, se niso vzdržali.
12.
May
2021
Blogger Pick
Hej, Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem zadnjič pisala BUZZ blog. Upam, da se me še spomnite, naj pa osvežim spomin vsem tistim, ki ste BUZZ blog šele začeli spremljati – sem Katja Spanka in sem profesionalna vizažistka in podjetnica, ob tem pa še velika ljubiteljica superg.
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React so dokaz, da med udobjem, resnično umetnostjo in stilom ni potrebno imeti razmika.