preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

21.
Jul
2021
Blogger Pick
08.
Jun
2022
Blogger Pick
15.
Mar
2023
Blogger Pick
22.
Jan
2020
Blogger Pick
Živjo in dobrodošli v realnosti! Po neštetih praznikih in zabavah smo nazaj v resničnem svetu. Vesela sem, da lahko novo leto začnem s svojo Buzz Crew ekipo in supergami New Balance. Ste že videli nov model? New Balance X Racer so popolni čevlji za to sezono.
01.
Aug
2019
Blogger Pick
Živjo družba J  Ste me kaj pogrešali? Spet sem nazaj in tokrat vam predstavljam moje trenutno najljubše poletne superge- Puma Thunder. Zakaj so moje najljubše superge in zakaj točno ta barva? 
10.
Feb
2021
Blogger Pick
Dobrodošli v novi Blog zgodbi! To je zgodba hvalnica o živahni roza barvi, ki ti daje veselje v teh zimskih dneh in zgodba o ljubezni na prvi pogled – novi Air Max ZM950.  
01.
Apr
2020
Blogger Pick
Živijo, Ta blog pišem iz varnega doma, v katerem sem že nekaj časa, kot večina. Zato je pomembno, da ostanemo čim bolj pozitivni. Vsakodnevne dejavnosti bi gotovo pomagale. Poiščite rutino, hobije, vadbo…. :) Pravi čas je, da očistite tekaške copate, pospravite tisto s čimer že dlje odlašate, ali zložite obleke v svoji omari.
14.
Oct
2020
Blogger Pick
Živjo vsi, jaz sem Antonia! Zelo sem vesela, da smo skupaj začeli ustvarjati zgodbo. Stara sem 19 let in moja ljubezen do glasbe je tisto, za kar živim. Obožujem nasmejane in vesele obraze. Navdihujejo me ljudje, ki radi poslušajo mojo glasbo in spremljajo vse kar počnem.
23.
Dec
2020
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Upam, da ste pogrešali moje zgodbe. J Tokrat vam predstavljam model superge iz 90-ih, dobro uveljavljen Air Max 90. Kot takrat, je tudi zdaj prepoznaven po svoji presenetljivi obliki. To je udoben model, ki pritegne pozornost s svojimi majhnimi detajli in kombinacijo utripajočih in kričečih barv, je neizogiben del ulične modne zgodbe.
14.
Sep
2022
Blogger Pick
18.
Nov
2020
Blogger Pick
Preberi novo blog zgodbo našega Lexa, znanega člana Buzz Crew-a.   Če pozabimo na razpad skupine "Bijelo Dugme" (znana jugoslovanska skupina) in začetek šestletne zaporne kazni za očeta funka Jamesa Browna, sta se leta 1989 zgodili dve res fantastični zadevi.
28.
Jul
2021
Blogger Pick
11.
Feb
2020
Blogger Pick
Hej ljudje! Kljub temu, da je še vedno zima, komaj čakam novo sezono in nove barvne New Balance M 850, ki vam jih bom predstavil v nadaljevanju. Ko sem jih prvič videl, je bilo, kot da so vse ostale superge izginile. Malo retro ampak še vedno »new school«, navdihnjene od 850 retro Bring back silhuete, z minimalističnim dizajnom in v različnih čudovitih barvah.
19.
Feb
2020
Blogger Pick
Pozdravljeni vsi skupaj! Smo v prehodnem obdobju, ko se zima počasi bliža h koncu in nestrpno čakamo pomlad. Čeprav so pred nami mračni, sivi in deževni dnevi, se v BUZZu veselimo!