preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

28.
Oct
2020
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Spet sem tu. Kot veste, je moj modni stil športna eleganca. Opisala bi jo kot priložnostni in predvsem udoben stil oblačenja. V vsakdanjih priložnostih, ki vključujejo študij ali lahkotno sprehajanje, ponavadi izberem kose, v katerih se počutim prijetno in udobno. Glede na razpoloženje, rada vključim nekaj modnih detajlov, ki so res posebni in dodajo novo noto v moji kombinaciji oblačil.
13.
May
2020
Blogger Pick
Živjo vsem! Upam, da vam gre dobro v tem norem obdobju. Sama se dobro držim in sem tudi, kot velika večina vas, prve tedne preživela doma v strogi samoizolaciji, se navajala na novo situacijo in se spopadala z različnimi novimi izzivi.
18.
Dec
2019
Blogger Pick
Z novo sezono NBA prihaja tudi hladnejše vreme. Kaj obuti, ko si celo življenje navajen na superge, zdaj pa je čas za skrivanje gležnjev in pitje čaja? Osebno ne kupujem škornjev in podobne obutve, zato na koncu vedno pridem do visokih in čokatih košarkarskih superg. A katere izbrati to sezono? Tudi z zaprtimi očmi bi se brez dvoma odločil za Air Jordan Spizike. Zakaj? Naj vam povem  kratko zgodbo.
26.
Jun
2019
Blogger Pick
Si posvečen sneakers navdušenec? Ali mogoče tekač? Mogoče oboje? Če pa nisi nič od tega, pa ti lahko oprostimo, da si spregledal New Balance 997. To niso superge, ki bi si ustvarile ime z vpadljivimi barvami, tehnoliškimi domislicami, trendom ali s kul imenom. Niti niso superge, ki bi jih nosil kakšen najstnik v zgodnjih 90-ih, ker bi ga lahko na igrišču zbadali. To so superge z edinstveno zgodbo, 997 je zgodba kako lahko v nabito polnem svetu sneakerjev, kvaliteta govori sama zase brez posebne galame.
31.
Mar
2021
Blogger Pick
Hej, folk, Komaj sem čakala, da se vrnem z novo zgodbo.   Počasi, a zagotovo zima odhaja in bo osvobodila nekaj prostora za pogumne. Vem, da morda trenutno se to ne zdi, ampak mesec marec je mesec za nove navdihe.
17.
Jul
2019
Blogger Pick
New Balance 997 je klasika, s katero ne moreš zgrešiti in klasika 997 se redko vključi nazaj v zgodbo, zato sem zelo navdušen, da se je to sezono vrnil model 997H. Kot, da se je najstarejši ustvarjalec superg na svetu odločil, da je čas za model 997, da se ga vrže v časovni stroj ter ga posodobi z novimi materiali, linijami, barvami in ga naredi dostopnega za vse.
02.
Oct
2019
Blogger Pick
Tako svetla, drzna barva zasije skozi valovit vzorec do ravno prave mere, ki še dopušča branje sloga. Te superge zažigajo! Sem El Nino, vaš današnji voditelj, in danes se bomo podali na pot v mojih novih Air Max 95 LV8.
02.
Dec
2020
Blogger Pick
Živjo!   Vračam se z novo zgodbo in vam predstavljam kos, ki ga morate imeti to zimo - Nike AF1 Shell.
29.
May
2019
Blogger Pick
Živjo sneakers “freaki”! Sem DJ Doncho in to je moj prvi blog zapis za BUZZ. Že nekaj časa sem član BUZZ ekipe in prišel je čas, da se predstavim in povem nekaj o svojih najljubših supergah, Air Force 1. V vsakodnevnem življenju počnem veliko stvari. Ponoči sem DJ, podnevi pa počnem vse ostalo, ker nisem oseba, ki rada počiva.
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Ola chicos! Andrea Din se oglašam in to je moj prvi blog. Upajmo, da prvi izmed mnogih, ki še pridejo v prihodnosti. Prepričana sem, da sem bil izbrana za člana skupine Buzz Crew, ker sem obsedena s klobuki ter supergami in ker je večina mojih oblačil mestnega stila. Oh… in tudi zato, ker obožujem fotografijo… kar pomeni, da se rada fotografiram. Torej, danes vam tukaj predstavljam bombastični stil - Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Spoznajmo se!
14.
Apr
2023
Blogger Pick
Vabimo na dogodek NIKE AIR MAX CELEBRATION in ti povemo, kaj te čaka v soboto, 22. aprila 2023.
07.
Apr
2023
Blogger Pick
10.
Nov
2021
Blogger Pick
Živjo ljudje!   Javljam se vam iz Ljubljane, prestolnice Slovenije, kjer smo združeni vsi, ki delamo v Showbusiness-u. To je prednost malih držav, kot je naša. Ljubljano so prijatelji iz tujine poimenovali mali Berlin, ker je sicer majhna, a tako raznolika in živahna. Ena prednost, ki jo sam z veseljem uživam je preplet urbanega in zelenih površin. Zato se po napornem delu, ki ga opravljam na televiziji, radiju in v gledališču prileže sprehod v parku Tivoli. Najbolj univerzalen čevelj, ki razume naravo teka in urbane hoje je Nike Air Presto.