preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

24.
Feb
2021
Blogger Pick
Ko sem začel plesati je bila Puma najpomembnejša blagovna znamka. Še posebej Suede model. Tako klasiko je bilo težko premagati. S spremembo sloga sem preklopil še na nekatere druge modele superg, vendar mi je Puma v srcu ostala zelo ljuba znamka. Prav zato sem vesel vseh Puminih novosti v zadnjih letih. Začelo se je z miksom modelov Suede in Clyde, ki so osvojili srca mladih deklet. Nato so se odločili, da se preizkusijo v 'chunky'  trendu superg in svetu ponudili RS-X, kasneje pa celo vrsto modelov RS-X.
27.
Jul
2022
Blogger Pick
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Hej, hej, hej!   Tu smo z novo objavo. Tokrat smo izbrali nekaj, kar ni v naši stilski coni udobja. Predstavljamo ti naš najljubši par superg - W Nike Vista Lite.
02.
Aug
2023
Blogger Pick
01.
Jul
2020
Blogger Pick
Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubiteljica superg, vendar so ti natikači zagotovo pritegnili mojo pozornost. Če mislite, da poleti ne morete obračati glav in loviti pogledov s svojo izbiro čevljev, potem pomislite še enkrat.
25.
Nov
2020
Blogger Pick
Hej, hej! V današnji blog zgodbi želim poudariti pomen udobja oblačil in obutve, ki jih nosimo. Ne govorim o pižamah temveč o stilskih kosih, ki jih lahko nosimo vsak dan.
26.
May
2021
Blogger Pick
Nekatere omejitve so še vedno prisotne. Vremenska napoved v zadnjih dneh pa: dež, dež, dež. A ni vse tako sivo. Medtem ko čakamo na lepše in bolj sončno vreme, po lanskoletni uspešni predstavitvi priljubljene serije 327 New Balance sedaj predstavlja še en nov model: NB 237 v večbarvni različici, pripravljeni na pomlad!
25.
Jul
2019
Blogger Pick
Živjo družba! AdnanBro tukaj z novim blog zapisom in počasi se navajam pisati. Čeprav sem večkrat v stiku z digitalnim svetom preko družbenih omrežjih, nikoli prej nisem imel priložnosti pisati bloga. Zahvaliti se moram ekipi BUZZ-a, da mi je omogočila tudi to obliko komuniciranja. Upam, da boste skozi mojo virtualno zgodbo dobili kakšno zanimivo informacijo. ;)
17.
Aug
2022
Blogger Pick
Zdravo družba, Za vse tiste, ki me še ne poznate, moje ime je Marko Bursać in sem velik ljubitelj skatebordinga. S tem športom se ukvarjam že 8 let, začel sem pri 19ih letih. Če se sprašujete, ali kaj zamujate, vam že na začetku povem, da ne. Preprosto – najboljše stvari se ti zgodijo, ko si na njih pripravljen. Pri meni je bilo enako. Sprva sem se spraševal, ali je prepozno za rolkanje, čez čas pa sem ugotovil, da ni. Uspelo mi je premagati strah pred neznanim in se podati na popolnoma novo in neprecenljivo izkušnjo. Zdaj se udeležujem številnih domačih in tujih tekmovanj, na nekaterih sem dosegel odmevne rezultate
28.
Apr
2021
Blogger Pick
Živjo družba! Upam, da ste vsi dobro in uživate v spomladanskih dneh kot jaz. Poleg lepega vremena uživam tudi v enem izmed mojih najljubših modelov superg - legendarnih adidas Superstar! Od samega nastanka silhuete v 70. letih prejšnjega stoletja do danes je ta silhueta priljubljen model številnih športnikov, umetnikov, glasbenikov in igralcev. Ravno zato, ker se zlahka prilega različnim osebnim stilom.
27.
Apr
2023
Blogger Pick
16.
Jun
2021
Blogger Pick
27.
Jan
2021
Blogger Pick
Pozdravljeni, ljubitelji ulične mode! Jaz sem Hana z novo blog zgodbo in novo ljubezensko zgodbo Nike :)
20.
Jan
2021
Blogger Pick
Pojdi na vrh in ostani na vrhu. adidas SAMBAROSE ponovno odkriva Sambo kot ulično obutev z visokim podplatom, ki je ohranila klasičen nogometno navdihnjen videz. Dvignjen gumijasti podplat nudi dodatno višino tvoji postavi.
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Hej super ljudje, tukaj Akasha! Kot nekateri izmed vas morda že veste, sem del ekipe Buzz, danes pa bom predstavila najnovejši model New Balance W 997S in z vami delil tudi stvari, ki vsak dan vplivajo na moje ravnovesje. Živimo v zelo čudnem obdobju in se srečujemo z veliko izzivi. Zadnji mesec sem tudi sama doma, zato moram svoje delo ustrezno uskladiti s situacijo, v kateri smo.
15.
Jan
2020
Blogger Pick
Smo v času novoletnih zaobljub in jaz sem prišel zgodaj, da bi se lotil naloge. Preteklih nekaj tednov je bilo zabavnih, saj smo čas lahko preživeli z družino in prijatelji ter si nabrali kar nekaj okusnih spominov. Zdaj pa smo na začetku lepega, svobodnega, navdihujočega in ustvarjalnega leta 2020. Izkoristimo ga in začnimo delati našim ciljem v prid.