preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

15.
Jul
2020
Blogger Pick
Nekateri me že poznate, nekateri še ne - sem Katja Spanka in sem del BUZZ ekipe že od samega začetka. Zmeraj se veselim sodelovanja z njimi, ker imajo vedno super ideje za projekte. Tokrat smo ustvarili eno res hudo modno zgodbo, ki vam jo bom predstavila v nadaljevanju - ne pozabi pogledat vseh slik v galeriji spodaj. 
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Pozdravljeni moji fantje in dekleta! Nedavno nazaj pridobljena svoboda gibanja ima zdaj drugačen priokus, kajne? Te dni se mi zdi, da uživam v vseh majhnih in nezanimivih stvareh, ki sem se jim prej izogibal. Lepo je videti košček življenja, ki se vije po naših najljubših mestih, še posebej po tistih čudnih tednih gluhe tišine. Mislim, da smo se vsi naučili stoicizma in smo zdaj malce bolj hvaležni in lahkotni.
19.
Aug
2020
Blogger Pick
Živjo ekipa! Upam, da ste v redu in uživate zaslužene poletne dni. 
20.
Oct
2020
Blogger Pick
Zdravo, Sem Remi in sem plesalec in koreograf. Vsi se lahko strinjamo, da je letošnje leto zelo nenavadno, zlasti za ljudi, kot sem jaz. Vse življenje sem se izražal s plesom. In tisto, zaradi česar rastem, je pripravljenost slediti svojim sanjam in ciljem.
28.
Aug
2019
Blogger Pick
Nostalgijo po devetdesetih. Po stilu in glasbi tega obdobja. To povzema moje dnevne občutke. Ko sem zakorakal v svet hiphopa, sem na jopicah in trenirkah legend, kot so LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac in Nas, začel opažati rdeče-modro črko F.
13.
Jan
2021
Blogger Pick
Živjo Buzzovci!  Moje ime je Nina Retar in sem že več kot eno leto del Buzz ekipe. To je moj prvi blog zapis in upam, da vam prinese nekaj dobre volje ter inspiracije za kombiniranje mojih najljubših superg!
16.
Dec
2020
Blogger Pick
Živijo vsem, Antonia tukaj! Vesela sem, da sem spet tu z vami. Tokrat pričakujem, da bom skupaj z vami rešila eno od svojih dilem. Za ta blog sem se odločila, da bom obula enega najbolj udobnih modelov superg, kar sem jih kdaj koli nosila - AIR MAX VERONA, v črni in roza barvi.
18.
Sep
2019
Blogger Pick
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.
25.
Aug
2021
Blogger Pick
Bodimo iskreni.. To je superga za punce, ki vedo kaj hočejo in kako do tega pridejo. To je superga, ki je klasična, a hkrati izzivalna. Izzivalna in simpatična.
02.
Jun
2021
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Pravi čas je, da z vami delim svoje vtise o novi Buzz kolekciji in svojem favoritu, ob katerem se poletni vibe resnično začne čutiti. Road trip z ekipo, slog devetdesetih in retro stil vodijo do novih "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" superg.
25.
Dec
2019
Blogger Pick
Stil devetdesetih je zopet v modi! Fila je letos sklenila, da retro duh izstopa skozi drzne barve in avtentičnost, in predstavila nov model superg FILA DISRUPTOR P LOW WMN!
21.
Sep
2022
Blogger Pick
07.
Aug
2019
Blogger Pick
Živjo moji “sneakers” navdušenci! Končno je prišel čas ko se združi dobro vzdušje, sije sonce in življenje se lesketa v vsakem kotičku mesta. Je čas miru, praznovanj, čas ko se ikone združijo na festivalnih odrih in ljubezen še širi. Ko govorimo o ikonah, 19.07. je Nike izdal novo silhueto – Air Max 200 in takoj ko sem izvedel to novico, sem šel po svoj par.
03.
Nov
2020
Blogger Pick
Živjo vsem, Prvič sem z vami Pero Martić, slovenski gamer, Youtuber, igralec in pevec. Četudi moje delo lahko nemoteno opravljam doma, je trenutna situacija vsem pokazala zobe. Ne glede na situacijo v kateri smo, pa vsak dan poiščite nekaj kar vas osrečuje. Morda bo ravno ta čas vaša odskočna deska za boljšo prihodnost. Torej, za trenutek pozabite na negativo in upam, da vam moj zapis popestri in polepša dan ter vas navduši nad izbranim must have outfitom, ki sem ga nosil na BUZZ snemanju.