preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
17.08.2022.

Kul skejterji nosijo Vans

Zdravo družba,

Za vse tiste, ki me še ne poznate, moje ime je Marko Bursać in sem velik ljubitelj skatebordinga. S tem športom se ukvarjam že 8 let, začel sem pri 19ih letih. Če se sprašujete, ali kaj zamujate, vam že na začetku povem, da ne. Preprosto – najboljše stvari se ti zgodijo, ko si na njih pripravljen. Pri meni je bilo enako. Sprva sem se spraševal, ali je prepozno za rolkanje, čez čas pa sem ugotovil, da ni. Uspelo mi je premagati strah pred neznanim in se podati na popolnoma novo in neprecenljivo izkušnjo. Zdaj se udeležujem številnih domačih in tujih tekmovanj, na nekaterih sem dosegel odmevne rezultate.

 

 

Skate kulturo imam najraje zaradi občutka pripadnosti, saj tukaj ni pomembno od kod prihajaš, katerega spola si ali koliko si star – če si ljubitelj rolkanja in vsega kar spada zraven, se boš vklopil brez problema. Pomembno je, da si poln adrenalina in da si v vsakem trenutku pripravljen dati vse od sebe.

 

Veliko pozornosti namenim izbiri skate čevljev. Večinoma so to Vans ali Nike SB, saj gre za modele, posebej oblikovane za rolko. Pomembno mi je, da imajo raven in stabilen podplat ter da so iz brušenega usnja. Ne skrivam dejstva, da mi je Vans najljubši. Ker ne morem izpostaviti samo enega modela, vam bom iz preteklih izkušenj poskušal pojasniti, zakaj so mi superge te znamke všeč.

 

 

Ko jih nosim, sem vedno očaran nad občutkom rolke, ki ga imam v njih, tudi ob dolgih vožnjah. Udobje je nekaj, kar potrebuje vsak skater in Vans superge zagotavljajo prav to. S tekalno plastjo, ki vrača energijo in zmanjšuje utrujenost stopal, lahko na deski rolkam po mestu in osvajam skate parke kadarkoli v dnevu ali ponoči. So trpežni, stabilni in dolgotrajni. Najbolj me navdušuje njihova estetika – imajo preprost in klasičen videz, ki ga poudarja originalnost. Detajli na zgornjem delu superg so nekaj, kar naredi to znamko prepoznavno. Ne morete jih nositi, ne da bi vas opazili.

 

 

Največ jih kombiniram z udobnim Vans puloverjem s kapuco in kratkimi hlačami z vzorcem šahovnice, ki so v kratkem času postale svetovno priljubljene. Z lahkoto sodijo v mojo definicijo stila, ki običajno pomeni – široke, svetlejše kavbojke ali črne hlače in preveliko majico. Nosim jih ob vseh priložnostih in velikokrat lahko rečem, da so to superge za vse – za vožnjo in za vse, kar se zgodi vmes.

 

 

Moje najljubše modele superg Vans, pa tudi oblačila, ki bodo dopolnila vsak outfit, najdete v trgovinah Buzz ali na spletu.

 

Do naslednjič,

Marko Bursać

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki