BREZPLAČNA POŠTNINA

na vse nakupe

TOP IZBOR

preveri najnovejšo ponudbo

BLOG

preveri naše novice

Blogger Pick
27.04.2022.

NIKE Air Zoom Fire – SUPERGA Z ODNOSOM

Živjo! Sem Maša (na Instagramu @_sixonenine_:D), pišem vam prvič in moram reči, da se počutim veliko bolj udobno v oktagonu, na rave podiju ali v svojem oblikovalskem studiu kot za tipkovnico.

Sem pa vesela, da lahko predstavim svoj pogled na "street style", tako da se že prebijam skozi tremo :).

Moji dnevi so velikokrat obremenjeni z obveznostmi, vedno se mi mudi, a uživam v takšni dinamiki, saj se šele ko sem v gibanju počutim res svojo. Styling je več kot videz, je odnos in sporočilo, zato z veseljem spremljam trende, a na svoj, kot se mi zdi, poseben način. Borim se v oktagonu, sem inštruktorica kitesurfanja, redna gostja (in gostiteljica) na raveih, tako da mislim, da razumete – dolge elegantne obleke in sijoči biseri pravzaprav niso moj stil.

Sem modna oblikovalka, imam tudi svojo blagovno znamko, zato je bil vsak delček mojega stajlinga skrbno izbran. Trenirka Nike Jordan pravi "Ležerno. Ampak povsod pridem." NIKE Air Zoom Fire dopolnjuje "In uživam v vsakem koraku na poti." Posebna estetika se popolnoma prilega posebnemu življenjskemu slogu, drzne oblikovne linije pa vas spodbujajo na koraku naprej. Barvna shema je edinstvena, vas loči od ostalih, tehnologija Zoom Air pa prinaša absolutno zadovoljstvo, kot majhno skrivnost, ki jo poznate samo vi.

Trpežen gumijast podplat ima udoben odgovor za vsako površino in je dokaz predanosti detajlu, zato je NIKE Air Zoom Fire moja prva izbira.

Ulični slog je sestavni del mene. Kot sem rekla, je odnos, vendar lahko izstopa na nešteto ustvarjalnih načinov. Dovolj je biti drzen, malce drzen, da lahko združiš nezdružljivo – asfalt in glamur, eleganco in ulični stil. Nenavadni potiski, teksture in barve so bistvo tega sloga in vam dajejo popolno svobodo, ne glede na to, kako se boste odločili izraziti.

Poiščite NIKE Air Zoom Fire v trgovinah Buzz (ali na spletu) in čim prej pokažite svojo svobodno stran.

P.S. Trema je že minila, zdaj komaj čakam, da ti spet pišem, kmalu se vrnem z novim stajlingom: *.

Maša

Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
Mar.
2022.
Blogger Pick
Živjo Buzzovci!   Moje ime je Nina Retar in ponovno sem za vas pripravila nov blog, tokrat v spomladanskih barvah. S tem ko se bližajo pomladni dnevi i...
10.
Nov.
2021.
Blogger Pick
Živjo ljudje!   Javljam se vam iz Ljubljane, prestolnice Slovenije, kjer smo združeni vsi, ki delamo v Showbusiness-u. To je prednost malih držav, kot...
01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
25.
Aug.
2021.
Blogger Pick
Bodimo iskreni.. To je superga za punce, ki vedo kaj hočejo in kako do tega pridejo. To je superga, ki je klasična, a hkrati izzivalna. Izzivalna in simpati...
19.
Aug.
2021.
Blogger Pick