preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
09.03.2022.

Spomladanski Nike

Živjo Buzzovci!  

Moje ime je Nina Retar in ponovno sem za vas pripravila nov blog, tokrat v spomladanskih barvah. S tem ko se bližajo pomladni dnevi in se dan daljša, dobim tudi sama nov zagon in občutek, da je tukaj zopet priložnost za nov začetek. Ta občutek povezujem s svetlimi pastelnimi barvami in pozitivnimi vibracijami, kar se tudi odraža tudi pri izbiri outfita.

Nike Huarache je legendaren model, ki je ravno praznoval svojo 30. obletnico. Prvič sem se spoznala z modelom v najstniških letih, ko sem gledala Princ z Bel-Aira, kjer je Will Smith zažigal z novim Nike modelu.

Prvotno oblikovani, da kraljujejo tekaške steze so preko let zavzeli tudi ulice in tako postali priljubljeni tudi med ljubitelji sneaker kulture. Poleg svoje unikatne oblike izstopajo tudi s svojimi barvnimi kombinacijami. Superga je oblikovana, da se stopalom prilega kot nogavice, idealno za tekaške steze. Temu primerno so superge tudi izjemno lahke in minimalistične s posebno tehnologijo. Prvotni slogan 'ali ste že objeli vaša stopala danes?' odlično opiše prileganje superg, v katerih se počutiš zavarovano in pripravljen na vse. Preko let so se superge prestavile tudi na košarkarsko igrišče, kar nakazuje njihovo univerzalnost.

Kljub temu, da je superga oblikovana kot športen model, so superge odlične tudi za kombiniranje z modnimi kosi. Sama sem izbrala Nike Huarache v kombinaciji bele in nežno roza barve, ki sem jih kombinirala s spomladanskim outfitom v enaki barvi. Komplet je sestavljen iz matchy spodnjega dela in jope iz udobnega in mehkega velurja, ki ohranja toploto še v hladnih spomladanskih jutrih. Celoten komplet izstopa z vtisnjeno grafiko Nike Air, ki se razprostira po celotni dolžini. V monokromatskem kompletu se počutim ženstveno, vendar pripravljeno na vse nove izzive, ki jih dan ponuja.

Superge Nike Huarache najdeš v BUZZ poslovalnicah. Na voljo so tudi v klasični beli barvi, rjavi in oranžni kombinaciji in živi kombinaciji bele z vijolično in neon zeleno. Poleg ženskih najdeš tako moške kot tudi otroške modele v različnih barvnih kombinacijah. Definitivno nov spomladanski hit!

Spomladanski Nike komplet in Nike Huarache superge najdete v vaših najbližjih Buzz poslovalnicah in v online Buzz trgovini.  

 

Do naslednjič,

Nina

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki