preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
08.09.2021.

MOJA STARA IN DOBRO POZNANA LJUBEZEN – REEBOK CLUB C

Pozdravljeni ekipa!

I'm back! Vrnila sem se v novih REEBOK CLUB C DOUBLE GEO odtenkih, katerih udobnost me je pustila brez daha. Poletje se končuje, in zagotovo se v vas, kot tudi v meni javlja melanholija in občutek manjkanja, ko se nam približujejo deževni in ne več tako poletni dnevi. Vendar, sedaj ko je Reebok predstavil novo kolekcijo, se jeseni in vsega kar bo prinesla celo veselim.

Moram priznati, da je zame Reebok kot znamka pogosto postavljala znamke kot so Nike in adidas v ozadje. In sedaj so ponovno dokazali kako je lahko enostavnost dizajna in barve ''cool'' in prodorna na vsaki priložnosti z osveženo klasiko, dobro poznanimi dizajn linijami in podpisom Club C detajla.

Reebok Club C Double GEO zadržuje nekaj tistega kar Club C ustvarja ikoničnega in ga potiska naprej pred vse, medtem ko ga kombinira z edinstveno dvojno platformo. Reebok Club C Double GEO me dvigajo iz tal in omogočajo, da se počutim classy in ''hudo'' hkrati, ter mi zagotavljajo udobnost ves čas opravljanja vsakodnevnih večurnih aktivnosti.

Reebok je spet osvojil moje srce in mi precej olajšal oblikovanje stila, saj mi je razmišljanje o tem kaj obleči veliko lažje ob sijajnem Club C dizajnu. Ta model lahko najdete v vseh BUZZ trgovinah in na spletu. Zahvalite se mi kasneje.

Do naslednjega branja, poljubi

Hana

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki