BREZPLAČNA POŠTNINA

za vse nakupe nad 100€

TOP IZBOR

preveri najnovejšo ponudbo

BLOG

preveri naše novice

Blogger Pick
01.09.2021.

STORM

Čao ekipa! Upam, da ste me pogrešali. Trenutno se vam javljam navdušena, v radostnih barvah, retro slogu, zahvaljujoč se novi PUMA kolekciji, ki mi je popolnoma spodnesla tla pod nogami.

Model PUMA RS-X?

 

 

PASTEL MIX WN'S je čaroben! Lahko ga kombinirate z različnimi barvami in vklapljate v popolnoma različne stile. RS-X nosi podpis RS-a v modernem dizajnu, kateri izpopolni vsak izgled. Z izboljšanimi detajli na zgornji strani, hladno paleto pastelnih barv in klasično mešanico materiala, je ta izdaja tako sveža kot futuristična. Zaradi pastelnih tonov ta model poživlja vsak outfit.

 

 

Trenerka Adidas Adicolor Essentials Fleece Joggers  je izjemen kos, ki si mora znajti v garderobi v sezoni, ki prihaja. Zagotovil bo maksimalno udobje in izstopal v množici. Zaradi mehkega in toplega materiala je v naslednjem obdobju zagotovo ne boste hoteli sleči. Ko vse to skombinirate zagotovo dobite vrhunski outfit.

 

 

Te, kot tudi druge modele superg in trenerk, lahko najdete v vseh Buzz trgovinah ali jih naročite na spletu.

Do prihodnjega srečanja vam želim ogromno zdravja in ljubezni. Pošiljam mnogo pozdravov in poljubov!

@ivanavujoseviic

 

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

25.
Aug.
2021.
Blogger Pick
Bodimo iskreni.. To je superga za punce, ki vedo kaj hočejo in kako do tega pridejo. To je superga, ki je klasična, a hkrati izzivalna. Izzivalna in simpati...
19.
Aug.
2021.
Blogger Pick
05.
Aug.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
21.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick