preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
18.08.2021.

adidas Forum – odprti za raziskovanje novih idej

Zdravo družba,

Sončni poletni dnevi minevajo tako hitro, da preden se zavemo, smo že sredi avgusta. Vsi vemo, da je to pravi čas za upočasnitev in uživanje še zadnjih poletnih trenutkov. V ritmu izjemno ekspresivnega in glasnega avgusta sem dobila navdih z novimi hudimi supergami adidas FORUM BOLD.

Tistim z budnim očesom ne bo ušlo, da je to ponovitev ikonične FORUM silhuete iz 80. let. Ta legendarna silhueta, zasidrana v zgodovino košarke, je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja hitro zavzela ulični slog z osupljivim dizajnom in neverjetnim občutkom udobja. Pod vplivom duha nove generacije se je adidas odločil vrniti klasično silhueto s poudarkom na urbano areno in težnjo po izražanju svoje individualnosti.

Navdihnjena s stilom divjih osemdesetih sem si upala stopiti iz svoje cone udobja in se odločila eksperimentirati z različnimi barvami, ki jih običajno ne najdete v moji omari. Priznam, da nisem pričakovala, da bodo pastelni toni superge FORUM BOLD šli tako dobro z drznimi in živimi neon barvami, ki ustvarijo funky simbiozo primerno tako za na mestne ulice kot nočne klube.

In če se sprašujete, če lahko superge kombinirate z bolj umirjenim videzom, bo moja druga izbira oblačil odgovorila na vaše dvome. Visok podplat, luksuzni satenasti vrhnji del, ki zagotavlja da se material ne guba in živahni preveliki semiš motivi na zunanji strain, bodo poskrbeli za piko na i outfita. Novi FORUM BOLD vsekakor postaja moj nov najljubši kos superg, saj dajejo svobodo da se na najboljši način izražate in odkrivate nova obzorja mode in hkrati ohranjate stil osemdesetih.

Adidas FORUM BOLD je na voljo v BUZZ poslovalnicah po Sloveniji ali v spletni trgovini.

Ostanite odprti novim idejam,

Akasha

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki