preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
30.06.2021.

Imejmo pastelno poletje

Čau družba!

 

Ste pripravljeni na poletje? Vem, da sama sem!

Letos poleti sem se odločila za moj drugi - Nike AM95 model. Air Max 95 dobro poznate - superge z legendarnim statusom v ulični kulturi. O njih lahko najdete veliko zanimivih zgodb, ki obdajajo njihovo simboliko v različnih subkulturah. Debitirale so pred dvema desetletjema z neonsko rumenimi elementi, ki pritegnejo pozornost. Zdaj, leta 2021, so tu v bolj sproščeni različici pastelne palete. To je bilo prvo, kar mi je bilo všeč pri njih. Svetlo vijolični in sivkasti odtenki so popolne barve za to sezono.

Letos Nike ponovno izkazuje veliko pozornosti podrobnostim in elegantnem odnosu do žensk. Novi AM95 ima klasično silhueto in pastelne tone, ki spominjajo na tisti zabavni vibe iz 90-ih. Air Max  dobesedno povezujem z njegovim vplivom na kulturo hip hopa in prepričan sem, da boste našli svoj način, da to izrazite.

Letos modna industrija močno opozarja na 90. leta - z barvami, silhuetami in dizajni. Poleg tega to obdobje zaznamuje zgodovino z nekaterimi najbolj nepozabnimi modeli v sneaker kulturi. 95 je moj novi najljubši par, saj je model popolna mešanica med neverjetnim udobjem in trendovskim občutkom. Značilne stranice spet privlačijo s svetlejšimi barvami - kot nalašč za poletje, medtem ko mi zračni mehurček v peti nudi udobje pri vsakem koraku.

Poleg tega jih je zelo enostavno kombinirati. V vročih dneh najraje nosim prevelike majice s kratkimi pajkicami ali kratkimi hlačami. Po mojem mnenju zato ni dvoma, da bo Air Max 95 naredil vtis in ostal v središču pozornosti. Čas je za poletne festivale!

Svoj par lahko najdete v trgovinah Buzz in na spletu.

Do naslednjič,

Akasha

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki