preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
02.06.2021.

DORA IN FILA

Živjo, ekipa! Pravi čas je, da z vami delim svoje vtise o novi Buzz kolekciji in svojem favoritu, ob katerem se poletni vibe resnično začne čutiti. Road trip z ekipo, slog devetdesetih in retro stil vodijo do novih "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" superg.

 

 

Model, ki so ga nosile generacije in generacije pred nami, je eden najbolj impresivnih na svetu. Preprost dizajn z dovršenimi majhnimi detajli in velikim zabavnim podplatom vam omogočajo svobodo pri kombiniranju superg z različnimi outfiti. Če ste si tako kot jaz zaželeli oblekic, močnih barv, pisanih detajlov, klobukov in kap, je FILA DISRUPTOR prava izbira - brez dvoma! Verjemite mi, te superge bodo vse pustili brez besed.

 

 

Moderne in kul, superge "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" so pripravljene, da vas spremljajo na norih dogodivščinah zato jih zagotovo morate imeti v svoji kolekciji. Kot nekdo, ki velja za "kraljico prostega časa", dajem prednost udobju, zlasti na potovanjih in v trenutkih, ko chillam z ekipo. Lahko obljubim, da vas te superge ne bodo razočarale!

 

 

Do naslednje objave vam pošiljam veliko pozdravov in poljubov!

P.S. Model "FILA DISRUPTOR P LOW WMN" lahko najdete v naših trgovinah in na spletu.

 

@ivanavujoseviic

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki