preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
26.05.2021.

Kontrastne barve do konca!

Nekatere omejitve so še vedno prisotne. Vremenska napoved v zadnjih dneh pa: dež, dež, dež.

A ni vse tako sivo. Medtem ko čakamo na lepše in bolj sončno vreme, po lanskoletni uspešni predstavitvi priljubljene serije 327 New Balance sedaj predstavlja še en nov model: NB 237 v večbarvni različici, pripravljeni na pomlad!

Estetika je močno zakoreninjena v sedemdesetih letih, še posebej pri tem paru zahvaljujoč barvno kontrastnem zgornjem delu, narejenemu iz najlona, ​​mrežice in semiša. Ob strani superge najdete velik „N“ navdihnjen od predhodnika NB 327 kot pika na i izgledu.

Vsakdanja silhueta združuje retro izgled s sodobnimi detajli, kot je asimetrična kapica na peti za vsestranski in eleganten izgled. Briljantna oblika v kombinaciji z visokokakovostnim materialom, mehkim podplatom in udobno konstrukcijo poskrbi, da je nova superga vaša sodobna in zanesljiva izbira za vsakodnevno obutev.

Superge sem preizkusil na sprehodu po mestu v športnem outfitu. Črno-bela kombinacija New Balance hoodija, trenirke in majice je odlična izbira. Seveda sem moral malo zaplesati. Estetika je lahko popolna, a če mi superge ne ustrezajo med breakdance-om , jih ne vzamem. To ne velja za NB 237, zato jim dajem visoko oceno.

Stopil sem v trideseta leta. Življenje ni več samo študij, treningi in žuranje. Sedaj so tu sestanki, služba in situacije, ki zahtevajo odmerek resnosti pri outfitu, zato sem preizkusil tudi kombinacije NB 237 s suknjiči, puloverji, kavbojkami in srajcami - resnično se podajo k vsemu. Za resnejše outfite kombiniram sivo-modro-belo, za bolj sproščene pa rumeno-rdeče-zelene kombinacije in ja, na njih so vse barve, zato je kar prelahko skombinirati popolno kombinacijo.

Skratka, super lahke in udobne, elegantne v vsaki priložnosti so te superge popolna kombinacija funkcionalnosti in mode. Če se pomladi ne mudi, jih čaka poletje.

Poiščite svoj par v trgovinah BUZZ in na spletu!

 

Ostanite kul,

Don Kiki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki