preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
19.08.2020.

Če hočeš biti zvezda, bodi Superstar!

Živjo ekipa! Upam, da ste v redu in uživate zaslužene poletne dni. 

 

Jaz sem nazaj z novim blogom, v katerem bi vam rada predstavila eno izmed največjih klasik na svetu, adidas Superstar. To je zgodba o najbolj popularni supergi, zgodba o legendi, simbolu in brezčasnem dizajnu.

Verjetno že veste, da je adidas moja najljubša znamka, ampak ali ste vedeli, da so bile Superstarke prve superge, ki sem jih kadarkoli kupila in sem z njimi začels graditi svoj stil?

 

Udobne in vedno v trendu, adidas Superstar je model, ki ga bom vedno izbrala in je eden izmed redkih, ki ga lahko kombiniram skoraj za katerokoli priložnost.

 

Nosim jih z obekami, hlačami, za uradne in neuradne dogodke in nikoli me niso razočarale.

Moj prvi par so bile bele adidas Superstar, ampak kasneje sem se odločila za črne, oranžne in kolekcija je kar rasla. J  Najnovejši model in model, v katerega sem se zaljubila , ko sem ga prvič poskusila so bele Superstarke. Ja, ja, enake kot sem jih kupila prvič, ampak tokrat s platformo. Moderne, ženstvene, izgledajo nevsiljivo in minimalistično, hkrati pa popestrijo katerokoli kombinacijo.

 

Danes sem jih kombinirala s to fenomenalno trenirko, ki jo obožujem. Ljudje, ne morete si predstavljati kako šik in udobna je.

Veste, da je stil način, kako se izražam. Rada imam kontraste, tako da z veseljem kombiniram uradno obleko s supergami ali športni outfit z visokimi petami. Rada sem v stilu na moj način. Več desetletij je bilo super imeti adidas Superstar kot del vsakodnevnega outfita, jih kombinirati tako za sproščene dni kot, za posebne priložnosti in celo za službo. Na nas je, da smo vedno zvezde in to bo vedno v stilu.

 

Do naslednjega bloga vam pošiljam poljubče iz Sarajeva.

 

Hana

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki