preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
12.08.2020.

327 senc retro izgleda iz 70-desetih

Drzna, retro klasika, narejena za sodoben vsakdan

 

Pozdravljena ekipa! Med temi vročimi poletnimi dnevi, sva si vzela malo premora od plesanja in se odločila, da bova poiskala nove superge, ki nam bodo pomagale osvojiti plesišče. BUZZ ekipa nam je namignila, da imajo pri njih superge, ki naju bodo navdušile in takoj ko sva videla New Balance 327, je bilo kot, da kričijo “Suzana! Franjo”.

 

Sva velika fena retro športnih superg, ki so postale del “lifestyle” superg, ampak posebno mesto v najini kolekciji je shranjeno za tekaške superge iz 70-desetih, ki so kasneje postale popularne tudi za nošenje vsak dan. Tako s NB 327 hitro dobile mesto v najini kolekciji.

Že ob prvem dotiku NB 327, čutiš mešanico materialov na vrhu superge, z malo semiša in malo najlona. Črka N je na tem modelu malo večja, ščepast podplat pa je inspiracija iz superg za tek po brezpotjih iz preteklosti. Podrobnost, ki sva jo oba opazila je asimetrični podplat, ki se razsteza čez peto superge.

 

Zvezda tega modela je zagotovo New Balance W327! Barve so vrhunske in kombinacija na supergah, je ena izmed Suzaninih ljubiših. So res udobne in imajo unikaten podplat, ki se razsteza čez peto. Če povzameva, so NB W327 odlična izbira, če večino dneva preživite v supergah medtem ko raziskujete mesto, plešete, ali se samo sprehajate po plaži ali mestnih ulicah.

Morda ste drugačnega mnenja, ampak s tem modelom je New Balance naredil drzen korak in model 327, je zagotovo vse, kar so lahko New Balance navdušenci sanjali. Poleg atraktivnega izgleda, je ena izmed glavni karakteristik modela tudi nadgrajena tehnična izvedba. Obrabljeni deli semiša so brez dvoma poudarijo retro izgled in dajo drugačen občutek. New Balance 327 Dark Purple model je čisto “funky” polenta izbira superg.

 

Moški 327 model predstavlja slavne New Balance poved “V Parizu jih nosijo supermodeli, v Ohiu pa očetje”. Čeprav očetje v Ohiu niso tako modno naravnani, supermodeli v Parizu norijo za temi supergami, prav tako kot je Franjo. “To je verjetno prvič, da se počutim dovolj urejen in zrel, za majico z botaničnim vzorcem in lanene hlače. Mehko, penasto, lahkotno, točno to, kar želim od mojih superg za vsak dan, medtem ko hodim po mestu, se družim s prijatelji in ko pade noč, sem hkrati tudi pripravljen za zmenek z mojo punco.

New Balance 327, da pravi “lifestyle” izgled k vsakodnevnemu outfitu, hkrati pa so dovolj udobne za vroče poletni dni v mestu ali za lahkotne sprehode ob obali. Poišči svoj par v najbližji BUZZ trgovini ali na spletni strani. Uživaj poletne dni, bodi nor in drzen s svojimi modnimi kombinacijami, midva pa ti priporočava, da v svoje poletni outfite vključiš NB 327.

 

Se vidimo,

Suzana & Franjo

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki