preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.07.2020.

ČAS JE ZA ”IT” SUPERGE TE SEZONE- NIKE AIR MAX 270 REACT

Hey hey!

Nekateri me že poznate, nekateri še ne - sem Katja Spanka in sem del BUZZ ekipe že od samega začetka. Zmeraj se veselim sodelovanja z njimi, ker imajo vedno super ideje za projekte. Tokrat smo ustvarili eno res hudo modno zgodbo, ki vam jo bom predstavila v nadaljevanju - ne pozabi pogledat vseh slik v galeriji spodaj. 

Glavna zvezda tokratnega outfita so Nike Air Max 270 React superge, ki so mimogrede resnično udobne, zraven pa smo kombinirali čisto hud Nike pajac in Air waist torbico.

Tisti, ki me morda spremljate na Instagramu veste, da sem pri supergah rada v svoji “safe coni”. Superge morajo biti po mojem mnenju “IT” kos outfita, ampak vedno se držim bolj basic barv - črna, bela, bež, nude, redkokdaj posežem po kakšnih kričečih in živih barvah.

Ampak, ker zaupam presoji BUZZ ekipe sem si rekla okej, dajmo naredit nekaj ekstra in tako je nastal tale outfit. Kako vam je všeč?

Moram priznati, da so mi superge prirasle k srcu kljub norim barvam. Ravno to, jih dela posebne. Ena stvar, ki pa je pri meni neizbežna in je obvezna pri katerihkoli supergah, ki jih nosim - UDOBJE. Te superge res opravičijo to, da spadajo v Air Max kolekcijo. Hoja v njih je kot hoja po oblakih, ne pretiravam. 

Pajac, ki smo ga kombinirali s supergami in torbico, je prav tako odličen za nosit. Sem ena tistih, ki modne kose ter outfite pogojuje z udobjem. Zame je zmagovalna kombinacija tista, v kateri se počutim dobro in udobno. Nikoli ne nosim nečesa samo zato, ker zgleda dobro - iskreno se moram dobro počutiti v tistem, kar nosim in mislim, da se to vidi tudi na slikah. :D

Tako, to je za danes vse iz moje strani. Upam, da vam je ta objava dala modni navdih. Predlagam, da si ogledate še vse izdelke v BUZZ spletni trgovini ali pa obiščite najbližjo BUZZ fizično trgovino. Prepričana sem, da najdete vsaj en kos zase. 

Se beremo naslednjič,

KatjaSpanka

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki