preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
12.12.2019.

Black X Gold kolekcija

Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!

 

Prišla je zima, vreme je hladno, dnevi pa mračni in težko je najti navdih za dobro opravo, ki bo hkrati topla, udobna in bo ob tem seveda izgledala dobro.

 

Na srečo je tu Buzz Sneaker Station in Buzz ekipa, ki nam pomagajo pri izražanju samih sebe in pritegovanju pozornosti na ulicah. Tokrat pišem o modelu, ki ga ima v svoji zbirki čevljev vsak od nas.

 

 

Ja, govorim o Nike Air Force 1. Model, ki je popularen že leta in obstaja v vseh mogočih barvah, odtenkih in vzorcih, zato lahko vsakdo najde pravi par zase.

Za to priložnost sem izbrala popolnoma črne AF 1 ’07 superge z diskretno zlato obrobljeno Nike puščico ob straneh in Nike logotipom na sprednji strani. Poleg tega, da izgledajo fenomenalno, so tudi popolne za hladne zimske dni, saj je zunanjost narejena iz usnja.

Menim, da je odveč govoriti o kvaliteti in udobju teh superg, saj vsi vemo, zakaj so Nike Air Force superge že leta najpopularnejši model.

 

 

Spoznali ste se že s skromno barano paletto mode garderobe in veste, da najpogosteje nosim črno in zlato, zato si lahko predstavljate, kako navdušena sem bila, ko je nova Nike kolekcija prispela v  Buzz.

Moj izgled je dopolnila še Nike Bomber jakna. Mislim, da me boste v njej pogosto videvali na ulicah.

 

 

Upam, da sem vas s to objavo vaso malo navdihnila! Privoščite si nove article iz Buzza in v njih uživajte do naslednjega bloga.

 

Ina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki