preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

12.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdravljena ekipa! Med temi vročimi poletnimi dnevi, sva si vzela malo premora od plesanja in se odločila, da bova poiskala nove superge, ki nam bodo pomagale osvojiti plesišče. BUZZ ekipa nam je namignila, da imajo pri njih superge, ki naju bodo navdušile in takoj ko sva videla New Balance 327, je bilo kot, da kričijo “Suzana! Franjo”.
27.
May
2020
Blogger Pick
Živjo vsem! Spet jaz. Javljam se zdaj, ko je minil ves kaos, v katerem smo se znašli. Končno se stvari vračajo na staro mesto in čas je, da otvorimo sezono z barvnimi outfiti.
17.
Mar
2021
Blogger Pick
Hej folk!   Sem Žan Papič stand up komik, igralec in pisec.   Še najraje sem popotnik četudi po mojem lastnem mestu.  Utrip mesta poleg arhitekture prav gotovo soustvarjajo ljudje s svojo energijo in obleko. Po duši sem funker po stilu pa bi rekel, da prisegam na klasiko in tu pride v poštev adidas.
07.
Oct
2020
Blogger Pick
Prva beseda, ki mi je padla na pamet, ko sem zagledala adidas ZX 2K Boost, je "sveže". Te superge so narejene tako, da polepšajo tudi najbolj deževne dni, a najprej naj začnem z učno uro zgodovine.
19.
May
2021
Blogger Pick
Hej, Zadnje čase izkoristim vsak trenutek, zato da sem zunaj in uživam v toplih sončnih dneh. Izjemno navdušen sem, da imamo počasi spet več priložnosti za srečanje z ljudmi, da gremo ven in nenazadnje, da pokažemo najnovejše superge.
24.
Mar
2021
Blogger Pick
Že dolgo se nisem oglasila (razlogi so vsekakor upravičeni in neverjetni) ampak mesec Air Max modelov se ne more zgoditi brez mene – dekleta, ki je odraščalo v supergah, ki praznujejo svoj dan 26. marca. Enako kot lani, zaradi globalne pandemije, bo praznovanje Air Max Day na spletu in danes vam predstavljam model, ki ne bo samo zaznamoval tega dneva ampak tudi prihajajočo pomlad – Nike Air Max Viva.
04.
Sep
2019
Blogger Pick
Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V svoji zbirki jih imam več, kot jih je moč prešteti, a zdaj to zbirko dopolnjuje še en par – Nike Air Max 200.
15.
May
2019
Blogger Pick
Živjo, sem Adnan Bro in to je moj prvi blog zapis! Super je biti del te ekipe in pisanje bloga je zame čisto novo, prav zaradi tega pa je vse še bolj zanimivo. Že od otroštva sem imel rad izzive in sem rad poskušal nove stvari in ta izkušnja je odlična priložnost za to.
12.
Dec
2019
Blogger Pick
Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!
02.
Nov
2019
Blogger Pick
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
17.
Jun
2020
Blogger Pick
Živjo ljudje! Skozi prejšnje zgodbe sem imela priložnost preizkusiti in napisati nekaj o svojih najljubših supergah. Današnja izbira pa je popolnoma rezervirana za adidas!
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Plešejo že celo svoje življenje in sicer več zvrsti plesa kot so disco, hip hop, sodobni balet, salsa, zumba, bachata,… Osvojile so že številne nagrade na državnih kot tudi mednarodnih plesnih tekmovanjih. Prav posebej so ponosne na prvo mesto, ki so ga osvojile na disco dance mednarodnem tekmovanju, leta 2019, v kategoriji male skupine, duo in solo. Članice ekipe so Lena Potparić, Staša Radivojević in Mina Đorđević – Lena in Mina sta stari 18 let, Staša pa šele 16. Vse tri prihajajo iz mesta Kragujevac, mesta v osrčju Šumadije. Ko jih srečate, takoj veste, da Flawless ni le ime njihove plesne skupine, temveč tudi vzdevek, ki jim popolnoma pristaja. 
19.
Aug
2021
Blogger Pick