preveri najnovejšo ponudbo

Blog
10.08.2022.

Pobegnite v mesto s Terrascape 90

Hej, Buzz-ovci!

Sem Kev in to je moja prva zgodba na Buzz blogu. Že nekaj časa sem aktiven na romunski hip-hop sceni in verjetno me nekateri že poznate z Instagrama, kjer sem znan kot @Kevinaqwe.

Ulični stil me je vedno definiral, v oči so mi padle Nike Air Max Terrascape 90 in odločila sva se, da skupaj pobegneva v velemesto.

Klasična silhueta Air Max 90 se srečuje z novimi tehnologijami in novimi materiali. Poleg tega koncept recikliranja, implementiran v tem modelu, naredi mojo strast do superg brez krivde. Z lahkoto vidim, da si Nike prizadeva za nevtralen odtis na planetu in osebno menim, da se mora vsak od nas zavedati, kako pomembno je okolje, v katerem živimo. Kot končni uporabniki uživamo v urbani modi, vendar nosimo tudi odgovornost za ohranjanje čiste narave. Materiali, uporabljeni za izdelavo Terrascape-a, so iz recikliranih odpadkov in mislim, da je to zelo kul!

Nike Air Max Terrascape 90 poleg ekološkega vidika popolnoma izpolnjuje moja pričakovanja! So udobne, primerne za naporen dan, ko ste v nenehni vožnji od A do B. Lep teksturiran zgornji del se odlično oprime stopala, podplat pa je očitno močna točka vsakega Air Maxa. Njegov videz se mi je zdel zanimiv, saj je rahlo prozoren, kar mu daje vrhunski, futurističen videz. Ta retro-futuristični koktajl je po mojem mnenju izjemno kul. Jasno je, da pritegne pozornost in za to niti ne potrebuje kričečih barv. Da bi bil outfit popoln, sem za ta mali pobeg v mestu poleg Nike izbral še majico Buzz, ki je iz neverjetno prijetnega materiala.

Nike Air Max Terrascape 90 in mnoga druga urbana ulična oblačila sezone lahko najdete v trgovinah Buzz ali na spletu.

 

Do naslednjič,

@kevinaqwe

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki