preveri najnovejšo ponudbo

Blog
22.06.2022.

ADIDAS ZX 22 BOOST: IZBERI SVOJO NZXT DESTINACIJO

Povej nam, katera je tvoja naslednja destinacija, in razkrili ti bomo svet možnosti brez primere. Podaj se na razburljivo potovanje in doživi ustvarjalno prihodnost v popolnoma drugačni luči z adidas Originals, ki je ravnokar postal bogatejši za še en model. ZX 22 BOOST je najnovejša silhueta iz revolucionarne kolekcije ZX, ki se na sceno vrača drznejša kot kdajkoli prej. Če iščeš novo, svežo izkušnjo z lifestyle supergami, je to potovanje, ki ga ne smeš zamuditi. Pa začnimo!

Linija ZX je vedno premikala meje in širila svoja obzorja na novo in neznano. Vse se je začelo leta 1984, leto, ko je adidas lansiral prvo serijo superg ZX, namenjenih tekačem različnih profilov in zmogljivosti. Z uvedbo najsodobnejših tehnologij, vključno s Torsion System in Soft Cell, so ti modeli kmalu postali sinonim za udobje v svetu teka. Vstop v priljubljene sneaker kroge se je zgodil v poznih 80. letih, ko so jih slavili privrženci rave kulture iz zahodnoevropskih mest, kot sta Manchester in Berlin. Od inovativnih tehnologij do naprednega dizajna - evolucija modela ZX se nadaljuje še danes. ZX 22 BOOST je bil po navdihu svojih predhodnikov ustvarjen z uporabo virtualne in razširjene resničnosti. Te superge so orodje za izražanje vseh tistih, ki razmišljajo o prihodnosti in premikajo meje, pri tem pa ostajajo zvesti svojim koreninam. Ljubitelji značilnega adidas sloga bodo lahko uživali v kombinaciji tekaške klasike in urbanega videza, ki vsak »street« style outfit, popelje na višjo raven.

Zasnovan je z Jeet Boost tehnologijo, ki zagotavlja energičnost, udobje in stabilnost na vsakem koraku, najnovejši član družine ZX prinaša hi-tech podrobnosti, ki tvojemu slogu dajejo edinstven pečat. Te superge imajo zračen zgornji del z gladkimi plasti semiša, ki nudijo dodatno oporo stopalu. Izvezen logotip Trefoil na jezičku in prepoznavne tri črte ob straneh, kot zaščitni znak znamke, pridejo do izraza le v nasprotju z izrazito vzorčastimi vezalkami. Srednji podplat iz EVA pene zmehča stik s podlago, tekstilna podloga pa zagotavlja občutek udobja vsakič, ko jih obuješ. Strinjal/a se boš s trditvijo, da je udobje najpomembnejši dodatek za dolge sprehode po mestu, v resnici pa je dizajn tisto, kar tvojemu videzu doda urbano vzdušje. Barve, ki prevladujejo v tej futuristični silhueti, ti bodo omogočile številne ustvarjalne možnosti za kombiniranje. Tvoja naloga je samo, da jih združiš v svoj pristen stil.

V prizadevanju za maksimalno udobje in izboljšanju oblikovnih linij je adidas ponovno pokazal svojo zavest o varovanju okolja. Za okolju prijazno proizvodnjo so ustvarjalci novega modela ZX poskrbeli, da je vsaj 25 % materiala v zgornjem delu izdelano iz vsaj 50 % reciklirane vsebine. To je še en korak v prihodnost, ki si jo vsi želimo, in dokaz, da je ZX pravi predstavnik futurističnega sloga.

Če si ljubitelj/ica superg, ki rad/a pusti močan prvi vtis, so adidas ZX 22 model, ki ga moraš imeti v svoji kolekciji. Superge so na voljo v velikostih za moške in ženske, najdeš jih že v eni od trgovin Buzz ali na spletu.

Buzz ekipa

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki