BREZPLAČNA POŠTNINA

na vse nakupe

TOP IZBOR

preveri najnovejšo ponudbo

BLOG

preveri naše novice

Blog
22.06.2022.

POLETNI BLAZIN'

 

Zdravo družba! Sem Vanja Vučković, youtuber-ka iz Tivata in to je moj prvi blog, ki ga pišem za vas. Stara sem 16 let, nenehno sem v gibanju in vsak prosti trenutek izkoristim za skejtanje in kolesarjenje. Življenje na obali je polno sonca in spokojnosti, zato so barve in lahka oblačila spontano postale nepogrešljiv del mojega stila – udobna obutev pa je nekaj kar se absolutno podrazumeva. To poletje je moja izbira Nike Blazer Low. Lahek poletni model, kombinacija klasike in razigranih barv, ki se zlahka prilega vsakemu outfitu. In tisto kar je najpomembnejše; blazerji so idealna izbira za vožnjo s skejtom, kot tudi nove prihajajoče poletne pustolovščine!

Nike Blazer so ene od najstarejših modelov vseh časov. V 70. letih so to bili košarkarske superge, danes pa se nosijo za vsakodnevne, bolj sproščene kombinacije. Skejterji jih zaradi debelejšega spodnjega dela, izdelanega iz gume, obožujejo, saj jim ravno to zagotavlja potrebno čvrstost. Po udobju je kvaliteta najpomembnejša in ravno zato se ta model nahaja na moji sneaker polici. Kombinacija usnja in semiša, skupaj z gumijastim podplatom, bo vaš zvesti spremljevalec v vseh akcijah in dogodivščinah.

Nike Blazer Low postavlja nove standarde stila, ki omogoča, da klasiko doživite na čisto drugačen način.

 

Poletje se šele začenja, zato si pravočasno zagotovite svoj par in ne zamudite dolgih poletnih voženj – kajti, če lahko katera superga to zdrži, potem je to zagotovo Nike Blazer Low.

Model v različnih barvnih kombinacijah poiščite v najbližji trgovini Buzz ali na spletu. Do naslednje zgodbe. 

Vanja

Trenutno nema komentara

Podobni članki

20.
Jun.
2022.
Novice
Asistent koncept managerja (m/ž) Lokacija: Ljubljana
08.
Jun.
2022.
Blogger Pick
18.
May.
2022.
Blog
12.
May.
2022.
Blog
Ljubljana je bila del kulturno globalnega dogajanja, kjer je v samem središču potekal dogodek polen doživetij, zabave, kreativnosti in športneg...