preveri najnovejšo ponudbo

Blog
07.06.2022.

POLETJE JE ENA SAMA ZABAVA - NOVA KOLEKCIJA JE PRAVKAR PRISPELA

Hej, je kdo rekel poletje? Ja, prav ste slišali – poletje je pred vrati! Pred nami so dolgi, vroči dnevi in še daljše noči, ki jih je treba maksimalno izkoristiti. Strinjali se boste, da je to najboljši čas v letu za uživanje na prostem z ekipo in najbolj nore zabave v mestu, kajne?  Zato se pripravite na še eno nepozabno sezono, zadihajte s polnimi pljuči in pojdite naravnost v poletne avanture.

Najnovejša kolekcija Buzz je prispela na police in je pripravljena na vas - Utrip poletja je slogan, s katerim želimo izpostaviti pisane, plapolajoče in igrive modele, ki so nam jih za to sezono pripravile nekatere vodilne urbane znamke. Nike, adidas , Reebok , Puma, New Balance, Converse, Asics, Napapijri so le nekateri izmed mnogih, ki jih lahko najdete v naši ponudbi. Pa poglejmo, kaj nam zanimivega prinašajo za vroče poletne dni.

Majice, kot neizogibni kosi oblačil v vsaki omari med poletjem vas bodo navdušile z barvami, potiski in detajli , zato jih boste želeli nositi iz dneva v dan. Izbira je velika, zato ne pozabite – ne glede na to kateri model boste izbrali, zgrešili ne boste, saj pri urbanih outfitih ni strogih pravil. Pomembno je le, da se počutiš odlično, medtem ko jih nosiš.

Za dekleta, ki sledijo trendom in želijo poudariti svojo pristnost, so to poletje obleke zagotovo must-have. Krajše ali daljše, casual ali kroji, ki sledijo liniji telesa – obleke vpadljivih barv vas bodo očarale že na prvi pogled. In še posebej, ko veste, kako dobro se prilegajo vašim najljubšim supergam in bucket klobuku, ki je že nekaj časa nepogrešljiv modni detajl – ni dvoma, da se ne bi odločili za enega izmed modelov Nike ali adidas v ponudbi.

Odlična novica za moški del ekipe - kratke hlače različnih dizajnov in krojev bodo v tej sezoni imperativ, saj so tako kul in udobne, da bodo poletne dni spremenile v pravo uživanje. Poleg standardnih, so nepogrešljive tudi bombažne, frotirne hlače ter lahki materiali. Barve se razlikujejo - od pastelno zelene, roza in rumene, do vpadljivo oranžne, pa vse do klasičnih barvnih tonov, kot so bela, siva, mornarsko modra in črna.

Ljubitelji sneaker kulture bodo imeli to poletje več razlogov za nastop na najboljših mestnih srečanjih, saj modeli iz najnovejše poletne kolekcije navdihujejo in motivirajo za poletne dogodivščine. Prepričani smo, da ne boste mogli upreti trendom, ki so jih »napisali« nekateri vodilni proizvajalci superg. Nekatere legendarne silhuete so osvežene s poletnimi kombinacijami barv in potiski, zato je Nike za to sezono pripravil Air Modeli MaX, Force, Blazer, Huarache in Dunk, ki s seboj prinašajo pravo poletje vzdušje. Nič manj nismo pričakovali od superg adidas, Reebok, Converse, Puma in New Balance, ki bodo zlahka našle pot do urbanih trendsetov. Za tiste, ki želijo nekaj novega in drugačnega, so na voljo najnovejši modeli lifestyle znamke Asics, ki so prepoznavni po udobju in športno navdahnjenem dizajnu.

Ne pozabite izkoristiti vsakega trenutka tega poletja na najboljši možni način – gibajte se, raziskujete, sledite poletnemu ritmu in pozitivnim vibracijam. Zberite ekipo in dominirajate, osvajajte ulice in bodite neustavljivi, kajti – summer is all about fun.

Vse modele iz nove kolekcije najdete v Buzz shopih ali na buzzsneakers.si.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki