preveri najnovejšo ponudbo

Blog
18.05.2022.

Raziščite odnos

Hej družba,

Komaj sem čakal, da se vrnem k vam z novo zgodbo.

Ker je poletje skoraj tu, poskušam večino svojega prostega časa preživeti zunaj in uživati ​​v toplih sončnih dneh. Poletje je moj najljubši letni čas, saj grem pogosteje ven s prijatelji, iščem nove dogodivščine in imam popolno svobodo eksperimentiranja z izbiro obleke in svežimi športnimi copati.

In ko že govorimo o svežih supergah, me zadnje čase privlači estetika silhuete 70-ih. Ena znamka, ki ponuja široko paleto kul superg iz tistega obdobja, je Vans. Za razliko od drugih blagovnih znamk so Vansove korenine globoko povezane s kulturo skejtanja, ki se prebija v današnjo ulično modo.

Vans Old Skool je takoj pritegnil mojo pozornost, takoj ko sem ga zagledal. Všeč mi je bil vzorec, ker ga je zelo enostavno kombinirati z vsem, hkrati pa svojim oblačilom dodajati ležeren videz. Silhueta, prvotno znana kot Vans #36, je debitiral leta 1977 z edinstvenim dodatkom: legendarnim logotipom Vans. Navidez naključna risba "jazz stripe", ki jo je naredil ustanovitelj Paul Van Doren, je hitro postala eden najbolj prepoznavnih elementov na superge.

Old Skool se pokloni Vansovi dediščini, hkrati pa ostaja ikona. Zgornji del je izdelan iz tekstila in naravnega semiša. Glede na korenine znamke so superge ojačane v predelu prstov in imajo trden podplat za največji oprijem. Silhueta je oblazinjena v predelu gležnja za dodatno udobje, mehkobo in stabilnost. Na današnji pustolovščini v urbani džungli sem preizkusil svoj novi Old Skool v kombinaciji s trendovsko obleko – puloverjem Vans in oranžnimi adidas kratkimi hlačami za poudarek, ki dopolnjuje vzdušje.

Zgrabi Vans Old Skool in mojo celotno obleko v trgovinah Buzz ali na spletu.

Stay fresh,

Poppin 'Simcho

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki