preveri najnovejšo ponudbo

Blog
14.04.2022.

POVZETEK 7. BUZZ ROJSTNEGA DNE

Dragi Buzzerji, vikend za nami smo zaznamovali s čudovitim praznovanjem 7. rojstnega dne, ki je bila odlična priložnost za ponovno druženje. Po več kot dveh letih negotovosti smo veseli, da imamo priložnost se zbrati v živo in zaznamovati še eno leto prisotnosti med ljubitelji sneaker kulture. Tako kot doslej tudi ta rojstni dan ni mogel ostati neopažen, zato smo ob prisotnosti številnih oboževalcev organizirali nepozabno zabavo za vse, ki so se v soboto in nedeljo znašli v naših trgovinah.

Pravo presenečenje za obiskovalce je bila zabavna aktivacija Catch your Buzz, ki je pritegnila veliko pozornosti številnih ljubiteljev superg. Na velikem LED zaslonu, postavljenem v trgovini, so se udeleženci lahko preizkusili v izzivu in pokazali, koliko poznajo lifestyle modele znanih blagovnih znamk. Silhuete superg, ki se dinamično pojavljajo in izmenjujejo na zaslonu, naj bi bile združene z njihovimi imeni, kar je bilo za najboljše in najhitrejše zagotovo lahka naloga. Za neverjetno poznavanje modelov superg so za nagrado osvojili superge Reebok. Seveda želimo poudariti, da ne gre za kakršne koli superge, ampak za model, na katerega smo še posebej ponosni – edinstveno sodelovanje znamke Reebok in koncepta Buzz. S tem smo simbolično zaznamovali še eno uspešno leto za nami.

Poleg posebne ponudbe in popustov, ki smo jih pripravili v okviru praznovanja našega rojstnega dne, smo ob nakupu superg dodali tudi Buzz tote bag, zato ne bodite presenečeni, če opazite, da se naše torbe sprehajajo po mestnih ulicah. Ne pozabimo v ponudbi omeniti tudi majice Buzz, ki ste jih imeli priložnost videti prejšnji vikend. Te majice, zasnovane za igralce urbanega uličnega stila, izžarevajo pristen stil in so nepogrešljiv kos v garderobi vsakega Buzzerja, pred kratkim pa so postale del našega izbora.

Skratka, za nami je še en zabaven vikend, mi pa se bomo potrudili, da bo vsak naslednji rojstni dan še bolj zanimiv. Do naslednjega srečanja keep on Buzzin'!

 

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki