preveri najnovejšo ponudbo

Blog
08.12.2021.

IKONA ARHIVA DOBI COOL VREMENSKO NADGRADNJO

IKONA ARHIVA DOBI COOL VREMENSKO NADGRADNJO

Hej Hej!

V današnjem blogu želim poudariti pomembnost udobja oblačil, ki jih nosimo. Ne govorim o pižamah ampak o oblačilih, ki jih nosimo čez dan.

Glede na trenutno situacijo na svetu, so udobna oblačila postala velik trend – različni materiali in barve. Večina jih je jeans kavbojke zamenjala za nekaj bolj udobnega, kot so pajkice in prevelike majice. Jaz sem ena izmed teh oseb.

Pri meni se vrti vse samo okoli udobja, ampak mora pa hkrati tudi dobro izgledati. Sem velika oboževalka adidas obutve in oblačil, kar lahko vidite spodaj.

adidas pajkice so moj go-to outfit, ki ga lahko kombiniram na milijon načinov. S plaščem ali puhovko v različnih barvah, ni težko kombinirati oboje in udoben material jih naredi še bolj posebne. adidas majica z dolgimi rokami se prilega popolnoma v celotno zgodbo, saj doda k temu občutku prijetnosti. Vedno zaobjamem svoj zimski outfit z preveliko adidas bomber jakno, ki mi da vrhunski dramatični izgled.

Ampak zdaj, začnimo govoriti o supergah – model superg, ki obstaja že 70 let, adidas Samba je eden od treh najbolj popularnih  modelov, skupaj z adidas Superstar in Stan Smith. adidas Samba škorenj je popularen model zadnje čase zaradi svojega futurističnega in brezčasnega izgleda. Pridejo v dveh različnih barvah, črni in nude, in zaradi njunih klasičnih izgledov, sta enostavna za kombinirati. adidas Samba škorenj je narejen iz semiša, ki bo vaša stopala ohranjal topla, in platorme, ki vam doda takojšni dvig. Zaradi enostavnega izgleda, sta lahko kombinirana na različne načine, in v tej verziji, so adidas Samba škornji popolni za hladne dni.

Osebno imam raje adidas Stan Smith model, zaradi enostavnega dizanja in ker je lahko nošen skupaj z vsem. Od kavbojk do oblek, do športnega stila ali poslovne obleke – enostavno in klasično. Oblika in izgled superge govorita zase.

Te, kot tudi veliko drugih modelov adidas superg in kombinacij oblačil lahko najdete v vseh Buzz trgovinah ali naredite naročilo online.

Do naslednji vam želim veliko ljubezni in zdravja,

Beatricia

 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki