preveri najnovejšo ponudbo

Blog
17.11.2021.

OBLIŽI MODREGA NEBA NA NIKE AIR MAX 2090

Zdravo vsi!

Bil sem naveličan novembrskega dežja in megle, zato sem izkoristil prvi lep dan novembra, mesec prehoda v hladno sezono. Kaj lahko rečem? Ni bilo toplo, ampak so le redki dnevi taki, ko je modro nebo tako jasno, da vas vabi na dolge sprehode. Navdahnjen od te nebeške modre, sem izbral prekrasne Nike Air Max 2090 z modrimi elementi in se podal v bolj futuristični, avantgardni del Bukarešte, kjer sem se zlil z urbano pokrajino.

Zakaj pravim to? Sem velik oboževalec znamke in zame je enostavno priklicati dejstvo, da je 30 let po izdaji klasičnega Air Max 90 modela, Nike želel, da Air Max 2090 predstavlja stoletnico prihodnosti modela, ki predstavlja temelj dizajna.

2090 je češnja na torti vsega vključenega v produkcijski proces superge: napredni materiali in tehnološka inovativnost. Strogo rečeno, evolucija superg skozi čas nakazuje, da je Nike Air Max 2090 izjemno napreden. Zračna enota je 3x večja, kot pri Nike Air Max 90 in, kot dodatek, imajo zračno enoto tudi na sprednjem delu, kar pripomore k večji udobnosti pri hoji, teku in hoji navzgor ali navzdol po stopnicah. Občutek je zelo dober!

So drzne, takoj opazne in nad svojim futurističnim izgledom Nike ni zanemaril udobja. Z lahkoto se prilagodijo, prevzamejo obliko stopala zahvaljujoč materialu zgornjega dela, v katerem razvajamo stopalo na vsakem koraku, ne glede na to koliko časa preživimo v njih. Novi najljubši, definitivno!

Videli bomo, če se bo prihodnost ujemala s tisto predlagano s strani Nike-a skozi model Air Max 2090, ker je tehnologija izjemno hitra! Vesel sem z trenutno situacijo, saj so superge vedno bolj napredne. Kar pomeni, da ne moremo pasti v rutino. Vsaj ne v moji garderobi! Težko je, da pademo v rutino z vso ponudbo Air Max v Buzz-u. Na primer, probal sem Nike Air Max 270 v beli in črni, ki je tudi zelo udoben model in je imel zelo hiter prehod med športom in tekom k ''lifestyle'' stilu in je eden najbolj priljubljenih modelov odkar se je pojavil. Imajo največjo zračno blazino v Air Max kolekciji in občutek udobja je neverjeten! Resno, morate jih poskusiti!

Te, skupaj z Air Max 270 ali celo s celotno kolekcijo Air Max, lahko najdete v Buzz trgovinah ali online.

Imejte barvito jesen,

Ciprian Ciulei

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki