preveri najnovejšo ponudbo

Blog
03.11.2021.

Brezčasna klasika – Nike Air Max 90

Živjo ljudje! Prihajam nazaj k vam z novo zgodbo in novim najljubšim.

Jesen je bila vedno moja najljubša sezona v kateri uživam čez celotni dan in tudi v večernih sprehodih v večplastnih oblačilih in v takih aktivnostih vedno izberem najbolj udobne superge. Čeprav so Nike Air Max 90 ustvarjene za tek, so postale najbolj popularne lifestyle superge, ki s svojim ikoničnim Waffle podplatom in prešitimi sloji ostajajo zveste originalnim koreninam.

Verjetno že veš, da ima moda 90-ih velik vpliv na moj stil oblačenja, zato je ta brezčasna klasika enostavno morala postati del moje kolekcije. Nike Air Max 90 obstaja v številnih kombinacijah barv in materiala, a me je tokrat privlačila preprostost linij in kombinacija črne s pastelnimi detajli.

Preprostost teh superg zagotavlja možnost usklajevanja z različnimi kosi oblačil in so popolne za vsako priložnost. Če iščeš superge, ki jih lahko nosiš v kateremkoli trenutku v dnevu skozi celotno leto, so Nike Air Max 90 točno to in sigurno ne boš odšla neopažena, ko jih boš nosila. Skozi leta sem jih videla na veliko različnih tipih ljudi, v različnih situacijah in priložnostih in vsak izmed njih jih je nosil na svoj unikaten način.

Te, kot tudi mnogi drugi Nike modeli, so na voljo v Buzz trgovinah in online.

Pošiljam vam veliko ljubezni do naslednjega branja,

Ina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki