preveri najnovejšo ponudbo

Blog
20.10.2021.

NASLEDNJE OBDOBJE CONVERSE DIZAJNA IN UDOBJA JE TUKAJ!

To je drugič v mojih 30 letih življenja, da na nogah nosim Conversice. Prvič je bilo pred letom dni, ko so bile del outfit-a na enem plesnem nastopu, sedaj pa sem jih dobil v Buzz-u. Neverjetno!


V svetu superg obstajajo prehodni trendi in obstajajo klasike.
Converse je vsekakor eden od klasike, ni nikogar, ki jih ni nosil. Jaz sem jih doživel šele zdaj v 2021.
To je model za oba, moškega in žensko, Chuck 70 Explore Waterproof, eden izmed ikon, ko pride do minimalističnega dizajna športnih superg, čeprav je bil nošen že dolgo, ne samo v športu.

Chuck Taylor je oseba, ki je popularizirala all starke do nepredividljivih razmer. Oseba, ki je preoblikovala superge od leta 1932. Skupaj z originalnim imenom superg, je na supergah samih tudi njegovo ime in podpis. Bil je trener košarke in fitnesa, ampak je izstopal s svojim smislom za prodajo. Do 1970 se je Chuck v športu razvil v vrhunskih lastnostih in uporabnosti ter je veljal za najboljšo košarkarsko supergo doslej.

Chuck 70 Explore Waterproof so bili izdelani iz originalnega dizajna 1970-ih, z vrhunskim vodoodpornim materialom in z izjemno pozornostjo namenjeno detajlom. Superga je tako ukoreninjena v tradiciji, da ima svojo instant zgodbo.

Elementi Chuck 70 Explore Waterproof superge, kot so ojačane vezalke, trpežen podplat in podporni vložek OrthoLite, so navdihnjeni s časom preživetem na prostem, zato je ta model kot nalašč za hladno deževno jesen. Namesto platna, ki je na klasičnih originalnih supergah Converse, je ta model narejen iz vodoodpornega usnja iz nubuka, ki je dodatno okrepljen z vodotesno podlogo, tako da lahko to jesen brezskrbno hodite po dežju. Vsekakor superge v katerih se lahko počutite udobno in varno, ne glede na vremenske razmere in zato Conversice dobijo mesto v moji kolekciji superg.

Ta model lahko najdete v Buzz trgovini ali jih naročite na spletu.

Do nekih novih odkritji, uživajte v jeseni!

Don Kiki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki