Blog

26.
Mar
2020
Blog
Nike-Air ni samo superga. Je revolucija in vsaka revolucija na svetu se je začela z neko idejo - edinstveno, ganljivo in nenadomestljivo. Ta ideja je nastala v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, zahvaljujoč Frank Rudyju, Nasinemu inženirju, ki je pripravil prototip za Air-Sole enoto. Luč dneva je ideja prvič ugledala kot Air Max 1, ki ga je zasnoval Tinker Hatfield, 26. marca 1987. Ostalo je zgodovina. In to kakšna zgodovina!
18.
Mar
2020
BLOGGER PICK
Hej, hej, hej!   Tu smo z novo objavo. Tokrat smo izbrali nekaj, kar ni v naši stilski coni udobja. Predstavljamo ti naš najljubši par superg - W Nike Vista Lite.
11.
Mar
2020
BLOGGER PICK
Ola chicos! Andrea Din se oglašam in to je moj prvi blog. Upajmo, da prvi izmed mnogih, ki še pridejo v prihodnosti. Prepričana sem, da sem bil izbrana za člana skupine Buzz Crew, ker sem obsedena s klobuki ter supergami in ker je večina mojih oblačil mestnega stila. Oh… in tudi zato, ker obožujem fotografijo… kar pomeni, da se rada fotografiram. Torej, danes vam tukaj predstavljam bombastični stil - Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Spoznajmo se!
26.
Feb
2020
BLOGGER PICK
Končno je prišel čas za mojo prvo zgodbo v letu 2020. Moram priznati, da sem komaj čakala, da z vami delim svoje vtise o prav posebnih Adidas supergah, ki so verjeli ali ne, navdihnile dva moja outfita.
19.
Feb
2020
BLOGGER PICK
Pozdravljeni vsi skupaj! Smo v prehodnem obdobju, ko se zima počasi bliža h koncu in nestrpno čakamo pomlad. Čeprav so pred nami mračni, sivi in deževni dnevi, se v BUZZu veselimo!
11.
Feb
2020
BLOGGER PICK
Hej ljudje! Kljub temu, da je še vedno zima, komaj čakam novo sezono in nove barvne New Balance M 850, ki vam jih bom predstavil v nadaljevanju. Ko sem jih prvič videl, je bilo, kot da so vse ostale superge izginile. Malo retro ampak še vedno »new school«, navdihnjene od 850 retro Bring back silhuete, z minimalističnim dizajnom in v različnih čudovitih barvah.
06.
Feb
2020
BLOGGER PICK
Ne glede na to, kaj pravijo drugi, nekaj kar ne gre nikoli iz stila je unikatnost. Na primer, sama sem vedno na lovu za novimi supergami in mi je vseeno, kaj si bodo drugi mislili o njih. Ljubim svoj stil in zelo sem bila navdušena nad dejstvom da je Nike predstavil nov model Nike Zoom. Za Nike navdušence in nostalgične oboževalce konca 90tih, je ta model popoln zadetek!
22.
Jan
2020
BLOGGER PICK
Živjo in dobrodošli v realnosti! Po neštetih praznikih in zabavah smo nazaj v resničnem svetu. Vesela sem, da lahko novo leto začnem s svojo Buzz Crew ekipo in supergami New Balance. Ste že videli nov model? New Balance X Racer so popolni čevlji za to sezono.
15.
Jan
2020
BLOGGER PICK
Smo v času novoletnih zaobljub in jaz sem prišel zgodaj, da bi se lotil naloge. Preteklih nekaj tednov je bilo zabavnih, saj smo čas lahko preživeli z družino in prijatelji ter si nabrali kar nekaj okusnih spominov. Zdaj pa smo na začetku lepega, svobodnega, navdihujočega in ustvarjalnega leta 2020. Izkoristimo ga in začnimo delati našim ciljem v prid.
25.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Stil devetdesetih je zopet v modi! Fila je letos sklenila, da retro duh izstopa skozi drzne barve in avtentičnost, in predstavila nov model superg FILA DISRUPTOR P LOW WMN!
18.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Z novo sezono NBA prihaja tudi hladnejše vreme. Kaj obuti, ko si celo življenje navajen na superge, zdaj pa je čas za skrivanje gležnjev in pitje čaja? Osebno ne kupujem škornjev in podobne obutve, zato na koncu vedno pridem do visokih in čokatih košarkarskih superg. A katere izbrati to sezono? Tudi z zaprtimi očmi bi se brez dvoma odločil za Air Jordan Spizike. Zakaj? Naj vam povem  kratko zgodbo.
12.
Dec
2019
BLOGGER PICK
Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!
20.
Nov
2019
BLOGGER PICK
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni. Odločen sem, da bo moja mobilnost to zimo enaka kot vse leto in udobje prav tako ni nekaj, kar bi bil pripravljen izgubiti. S tem v mislih se sprehodim v trgovino Buzz Sneakers, kjer mi moji prijatelji pokažejo Nike Rhyodomo. Namen jih imam uporabiti kot prvo linijo obrambe proti mrazu.
02.
Nov
2019
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
30.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
23.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Nike Air Max 270 React so dokaz, da med udobjem, resnično umetnostjo in stilom ni potrebno imeti razmika.
09.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Za vse ljubitelje superg je Sneakerville zagotovo najbolj kul zadeva, ki se je dos sedaj odvijala v regiji. Hej, saj gre vendar za festival superg! Nič primerljivo zabavnega se ni zgodilo že od festivala čokolade. Ko sem nazadnje organiziral 2Hot4Stage festival sem imel prvič priložnost videti kako predstavitev superg in splošna »sneakerhead« scena izgledata skupaj in priznati moram, da me je kombinacija prostornih in »old school« dizajnov, ki so bili ta dan predstavljeni, resnično presunila.
02.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Tako svetla, drzna barva zasije skozi valovit vzorec do ravno prave mere, ki še dopušča branje sloga. Te superge zažigajo! Sem El Nino, vaš današnji voditelj, in danes se bomo podali na pot v mojih novih Air Max 95 LV8.
25.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo! Pri predhodnjih zgodbah sem imel priložnost preizkusiti in pisati o mojih najljubših supergah Adidas in Nike. Čeprav redko zaidem izven izbire teh dveh znamk, vseeno rad poskusim kaj novega in dam priložnost novim stvarem, zato danes odhajamo v Pumin svet – Puma RS-X model.
18.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.
string(0) ""
string(0) ""