Blog

23.
Sep
2020
BLOGGER PICK
Koliko vas je povsem po naključju spoznalo svoje najboljše prijatelje? In koliko izmed vas ima svojo posadko za člane svoje družine? Predstavljamo Anastasio, Ines, Andreo, Ano and Mateja. 4 dekleta in 1 fant - različnih interesov in hobijev, ki sestavljajo fantastično ekipo, s skupno ljubeznijo do dobre družbe in zabave.
16.
Sep
2020
BLOGGER PICK
Plešejo že celo svoje življenje in sicer več zvrsti plesa kot so disco, hip hop, sodobni balet, salsa, zumba, bachata,… Osvojile so že številne nagrade na državnih kot tudi mednarodnih plesnih tekmovanjih. Prav posebej so ponosne na prvo mesto, ki so ga osvojile na disco dance mednarodnem tekmovanju, leta 2019, v kategoriji male skupine, duo in solo. Članice ekipe so Lena Potparić, Staša Radivojević in Mina Đorđević – Lena in Mina sta stari 18 let, Staša pa šele 16. Vse tri prihajajo iz mesta Kragujevac, mesta v osrčju Šumadije. Ko jih srečate, takoj veste, da Flawless ni le ime njihove plesne skupine, temveč tudi vzdevek, ki jim popolnoma pristaja. 
11.
Sep
2020
News
adidas je predelal svoje najbolj ikonične superge, da bi odgovoril na zaskrbljenost naše generacije – plastičnih odpadkov.   
09.
Sep
2020
BLOGGER PICK
Go Breakers – druži jih strast do plesa, vztrajnost in motivacija, ki jih je pripeljala že do 26 naslovov državnih, 9 naslovov evropskih in 11 naslovov svetovnih prvakov. Tekmovanja, nastopi in treningi, v Sloveniji in tujini, niso edino kar jih povezuje. Vsi člani ekipe so ambiciozni, pripravljeni na trdo delo ter imajo skupni smisel za humor in prav zato so postali pravi prijatelji. V polni zasedbi skupina obstaja šele dobro leto, vendar pa se vsi člani ekipe počutijo, kot da se poznajo že celo življenje. Vedno si znajo prisluhniti in si v dobrih in slabih trenutkih stojijo ob strani. Za njih break dance ni samo ples in šport ampak ga vidijo kot izražanje sebe v krogu prijateljev, ki pišejo enako zgodbo in se pri tem podpirajo. Kljub napornemu tempu, pa si naša ekipa vedno najde čas za njim najljubše palačinke ali pico. Ali sploh moramo še omenjati zakaj so oni naša najbolj kul ekipa? ;)
02.
Sep
2020
BLOGGER PICK
Predstavljamo vam najboljšo ekipo fizikov v Srbiji in s tem našo novo kul šolsko ekipo.
26.
Aug
2020
BLOGGER PICK
Predstavniki skupine niso krvni bratje… vendar jih njihova strast do plesa povezuje in združuje kot pravo družino. Leta 2012 je Piticu (član skupine Simplu) napisal svojo prvo stran zgodbe »Brothers Crew«, ki je bila zasnovana za nadaljevanje njegove strasti do plesa z motom: "Health through Dancing" (Zdravje skozi ples).
19.
Aug
2020
BLOGGER PICK
Živjo ekipa! Upam, da ste v redu in uživate zaslužene poletne dni. 
12.
Aug
2020
BLOGGER PICK
Pozdravljena ekipa! Med temi vročimi poletnimi dnevi, sva si vzela malo premora od plesanja in se odločila, da bova poiskala nove superge, ki nam bodo pomagale osvojiti plesišče. BUZZ ekipa nam je namignila, da imajo pri njih superge, ki naju bodo navdušile in takoj ko sva videla New Balance 327, je bilo kot, da kričijo “Suzana! Franjo”.
11.
Aug
2020
News
Udoben copat ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo letos na ulicah puščal ustvarjalen modni odtis. 
05.
Aug
2020
BLOGGER PICK
Pozdravljeni, moje super mačke in psi, ponovno sem z vami vaša Andreea. Danes se po gorečih ulicah sprehajam z našim Buzz Crew in vročimi supergami Puma, ste pripravljeni? Že od malih nog sem rada hodila prav po teh ulicah in vidim, da se mesto viša in postaja mogočno, prav to, pa velja tudi zame. Vidite, moji dragi prijatelji... z ulicami smo povezani bolj, kot si lahko predstavljamo...
21.
Jul
2020
BLOGGER PICK
Hej, ljudje, Spet sva z vami - Remi in Akasha in komaj sva čakala, da z vami ponovno deliva najin blog. Uradno je poletje že tukaj in oba sva se veselila, da se bova po dolgem premoru srečala v živo. Remi je pomlad preživel ob ustvarjanju plesnih koreografij, Akasha pa je svoj čas namenila ustvarjanju odličnih novih glasbenih list, ki čakajo, da jih slišimo.
17.
Jul
2020
News
Ste del kul šolskega tima, ki obožuje superge in želi sodelovati v naši kampanji »Back to School« (Spet v šolo)? Pošljite nam svojo zgodbo in povejte, zakaj ste prav vi najbolj kul šolska ekipa.   Ko ti rečejo, da je tvoja šolska posadka kul, kaj je prvo, kar ti pade na pamet? Kaj vas loči od drugih - kakšne so tiste majhne zmage in uspehi, na katere ste vsi člani ponosni? Na vsa ta vprašanja potrebujemo odgovore, ker iščemo najbolj kul šolske ekipe - tiste, ki bodo obraz nove kampanje Buzz »Back to School« (Spet v šolo). Če menite, da si z ekipo in s svojimi skupnimi podvigi zaslužite uvrstitev v ožji izbor najbolj kul ekip, preberite pogoje, ki jih morate izpolniti, da postanete obraz kampanje. Pogoji za prijavo Buzz šolskih ekip - Ekipa, ki se prijavlja, ne sme imeti manj kot 3 ali več kot 5 članov, ki so lahko iz različnih razredov, različnih šol in generacij, ampak morajo biti vsi osnovnošolci ali srednješolci. Pridružujemo si pravico, da izberemo tudi ekipo, ki bo imela več kot 5 članov, če nam bo njihova zgodba všeč. - Vi in vaša ekipa ste lahko člani skupin, klubov in sekcij s področja plesa, športa, robotike, informatike, iger, znanosti, humanitarnega in okoljskega dela ali kateregakoli drugega področja, na katerem ste dosegli pomemben dosežek. - Starost ni pomembna za registracijo - pomembno je le, da če ste mlajši od 18 let, dobite soglasje vaših staršev, če vas bomo izbrali za naš obraz kampanje. - Obraz kampanje »Back to School« (Spet v šolo) je lahko katerakoli šolska ekipa iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Severne Makedonije, Črne gore, Slovenije, Bolgarije, Romunije in Albanije.   Katere dosežke upoštevamo pri izbiri najboljših ekip? - Prvo / drugo / tretje mesto na državnem / regionalnem / mednarodnem tekmovanju. - Organizacija humanitarne akcije ali kakšne druge dobrodelne dejavnosti za pomoč posameznikom, skupinam ali organizacijam. - Prispevek k skupnosti / mestu / oddelku / šoli na različne načine - kakršnekoli družbeno odgovorne dejavnosti.   Prijavo nam pošljite na naslednjo e-pošto buzzschoolcrew@buzzsneakers.com, s pripisom Slovenija. Imate svobodo, da ste kreativni in se predstavite na najbolj izviren način. Vaša prijava mora odgovoriti na vprašanje: Zakaj je moja šolska ekipa najbolj kul?   Lahko nam pošljete video posnetke (s TikTok-a ali kakšne druge platforme), fotografije in spremno besedilo - kakršnokoli gradivo, ki vas bo kot ekipa predstavilo na najboljši, najbolj izviren in kreativen način.   Pošljite nam svojo prijavo od 17. julija do 1. septembra 2020. Pravila in splošne pogoje sodelovanja si preberite tukaj.   Komaj čakamo, da se srečamo!   Ekipa Buzz
15.
Jul
2020
BLOGGER PICK
Nekateri me že poznate, nekateri še ne - sem Katja Spanka in sem del BUZZ ekipe že od samega začetka. Zmeraj se veselim sodelovanja z njimi, ker imajo vedno super ideje za projekte. Tokrat smo ustvarili eno res hudo modno zgodbo, ki vam jo bom predstavila v nadaljevanju - ne pozabi pogledat vseh slik v galeriji spodaj. 
08.
Jul
2020
BLOGGER PICK
Ahhh poletje. Človek preprosto ponovno zaživi, ​​ko pride poletni čas. Po mračnih in depresivnih dneh je končno prišla meni najljubša sezona. Zdi se mi, da vsako poletje spremenim svoj stil oblačenja. Kar je težava, ker vsakokrat, ko iščem nove kose oblačil, vem, da mi naslednje poletje verjetno ne bodo več všeč. Zato vedno poskrbim, da so superge, ki jih kupim (in so na koncu tudi vedno najlepši del mojega outfita), preproste, klasične in da jih lahko nosim tudi naslednje leto.
01.
Jul
2020
BLOGGER PICK
Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubiteljica superg, vendar so ti natikači zagotovo pritegnili mojo pozornost. Če mislite, da poleti ne morete obračati glav in loviti pogledov s svojo izbiro čevljev, potem pomislite še enkrat.
23.
Jun
2020
BLOGGER PICK
Pozdravljeni moji fantje in dekleta! Nedavno nazaj pridobljena svoboda gibanja ima zdaj drugačen priokus, kajne? Te dni se mi zdi, da uživam v vseh majhnih in nezanimivih stvareh, ki sem se jim prej izogibal. Lepo je videti košček življenja, ki se vije po naših najljubših mestih, še posebej po tistih čudnih tednih gluhe tišine. Mislim, da smo se vsi naučili stoicizma in smo zdaj malce bolj hvaležni in lahkotni.
17.
Jun
2020
BLOGGER PICK
Živjo ljudje! Skozi prejšnje zgodbe sem imela priložnost preizkusiti in napisati nekaj o svojih najljubših supergah. Današnja izbira pa je popolnoma rezervirana za adidas!
15.
Jun
2020
News
Plesna manija se nadaljuje! Naučite se nekaj novih plesnih gobov iz našega novega tutoriala. Prepričani smo, da ste med učenjem Unjine plesne koreografije resnično uživali in da ste pregnali dolgčas med časom, ki ste ga preživeli doma. Zdaj, ko se stanje izboljšuje, svoje dnevne sobe lahko nadomestite z drugimi lokacijami, drugimi plesnimi odri... BUZZaj naprej! V prejšnjih tutorialih sta nam Don Kiki in Remi Toin pokazala nekaj hudih plesnih gibov, danes pa nadaljujemo z novo koreografijo.     Novo koreografijo je pripravil Bogdan Bolohan, plesalec in koreograf s 15-letnimi profesionalnimi izkušnjami. Obožuje umetnost v vseh oblikah, trenutno pa je koreograf romunskih šovov »Romunija ima talent« in »The Voice«.Poleg tega, je član skupine Freakquency že 10 let. Preverite nov Buzzaj naprej tutorial. Pesem na katero pleše Bogdan je Give It Up, Don’t Give It Away by Fable and the World Flat, superge v katerih pleše pa so Adidas Ozweego. Remi Toin, profesionalni plesalec in koreograf iz Sofije v Bolgariji, je pripravil nov tutorial plesnega sloga hip-hop. Z BBoy-ingom se je začel ukvarjati leta 2007, danes pa je del Makosa Nostra / FOOTPRINTz Crew in trenutno eden najboljših in najbolj perspektivnih plesalcev na bolgarski sceni. Izkazal se je na že številnih nacionalnih in mednarodnih tekmah. Sodeloval je tudi z nekaterimi največjimi svetovnimi glasbenimi zvezdami - Dua Lipa, Michael Buble, Jessie J, Jeniffer Lopez, Jamiroquai... Skladba na katero Remi Toin pleše, je Trippin' - Stevie Ross, superge, v katerih pleše, pa so Nike Air Max 90. Oglejte si tutorial in se naučite nove, zanimive koreografije Remija.   Skupaj s Kristijanom Mihalicem aka Don Kikijem, profesionalnim plesalcem in trenerjem fitnesa, se učimo osnov breakdancea. Kristijan je mladenič, ki že 11 let živi in diha breakdance, kar ga je vodilo na številna državna in regijska tekmovanja. Breakdance je zelo zahtevna, a zabavna plesna disciplina, ki jo boste zagotovo vzljubili, ko jo boste obvladali.   V sobi si morate naredite prostor, v kateri nameravate vaditi, ker je tutorial sestavljen iz treh delov: - »Top Rock«, gib, ki se izvaja stoje, - »Footwork«, koraki, ki se izvajajo v nizkem položaju, s podporo na tleh, - »Freezes«, položaj, v katerem "plešete", medtem ko stojite na glavi. Čas je za učenje koreografije, ki jo je pripravil Don Kiki.   Pesem, na katero Don Kiki pleše, lahko najdete na tej povezavi, medtem ko so superge, v katerih pleše, že vsem poznane. To so superge Adidas Superstar, ki jih lahko najdete v vseh naših trgovinah ali preprosto naročite po spletu. Ekipa Buzz
11.
Jun
2020
BLOGGER PICK
Živjo družba,   Že nekaj časa nisem ničesar napisal, vem, ampak nikoli se ni prepozno vrniti še posebej z dobro zgodbo o Buzz Crew. Tokrat smo snemalni dan posvetili novim Buzz majicam.
27.
May
2020
BLOGGER PICK
Živjo vsem! Spet jaz. Javljam se zdaj, ko je minil ves kaos, v katerem smo se znašli. Končno se stvari vračajo na staro mesto in čas je, da otvorimo sezono z barvnimi outfiti.
string(0) ""
string(0) ""