Blog

02.
Nov
2019
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
30.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
23.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Nike Air Max 270 React so dokaz, da med udobjem, resnično umetnostjo in stilom ni potrebno imeti razmika.
09.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Za vse ljubitelje superg je Sneakerville zagotovo najbolj kul zadeva, ki se je dos sedaj odvijala v regiji. Hej, saj gre vendar za festival superg! Nič primerljivo zabavnega se ni zgodilo že od festivala čokolade. Ko sem nazadnje organiziral 2Hot4Stage festival sem imel prvič priložnost videti kako predstavitev superg in splošna »sneakerhead« scena izgledata skupaj in priznati moram, da me je kombinacija prostornih in »old school« dizajnov, ki so bili ta dan predstavljeni, resnično presunila.
02.
Oct
2019
BLOGGER PICK
Tako svetla, drzna barva zasije skozi valovit vzorec do ravno prave mere, ki še dopušča branje sloga. Te superge zažigajo! Sem El Nino, vaš današnji voditelj, in danes se bomo podali na pot v mojih novih Air Max 95 LV8.
25.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo! Pri predhodnjih zgodbah sem imel priložnost preizkusiti in pisati o mojih najljubših supergah Adidas in Nike. Čeprav redko zaidem izven izbire teh dveh znamk, vseeno rad poskusim kaj novega in dam priložnost novim stvarem, zato danes odhajamo v Pumin svet – Puma RS-X model.
18.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.
05.
Sep
2019
News
Nova komorna kolekcija Conversovih superg v sodelovanju z OPI prinaša novo generacijo odtenkov neonskih barv.
04.
Sep
2019
BLOGGER PICK
Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V svoji zbirki jih imam več, kot jih je moč prešteti, a zdaj to zbirko dopolnjuje še en par – Nike Air Max 200.
28.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Nostalgijo po devetdesetih. Po stilu in glasbi tega obdobja. To povzema moje dnevne občutke. Ko sem zakorakal v svet hiphopa, sem na jopicah in trenirkah legend, kot so LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac in Nas, začel opažati rdeče-modro črko F.
22.
Aug
2019
News
Lahko bi rekli, da so se rodili pripravljeni. Predstavljamo vam BUZZ zlate otroke. “Zlati” otroci naše nove kampanije Pripravljeni na šolo.
22.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Živjo od mene- DJ Akasha. Sem DJ-ka in organizatorka različnih Hip Hop dogodkov v okviru Rock on Jamz. Pred kratkim sem postala članica BUZZ ekipe in nameravam vam predstaviti mojo strast do superg skozi hip hop.
07.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Živjo moji “sneakers” navdušenci! Končno je prišel čas ko se združi dobro vzdušje, sije sonce in življenje se lesketa v vsakem kotičku mesta. Je čas miru, praznovanj, čas ko se ikone združijo na festivalnih odrih in ljubezen še širi. Ko govorimo o ikonah, 19.07. je Nike izdal novo silhueto – Air Max 200 in takoj ko sem izvedel to novico, sem šel po svoj par.
01.
Aug
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba J  Ste me kaj pogrešali? Spet sem nazaj in tokrat vam predstavljam moje trenutno najljubše poletne superge- Puma Thunder. Zakaj so moje najljubše superge in zakaj točno ta barva? 
25.
Jul
2019
BLOGGER PICK
Živjo družba! AdnanBro tukaj z novim blog zapisom in počasi se navajam pisati. Čeprav sem večkrat v stiku z digitalnim svetom preko družbenih omrežjih, nikoli prej nisem imel priložnosti pisati bloga. Zahvaliti se moram ekipi BUZZ-a, da mi je omogočila tudi to obliko komuniciranja. Upam, da boste skozi mojo virtualno zgodbo dobili kakšno zanimivo informacijo. ;)
17.
Jul
2019
BLOGGER PICK
New Balance 997 je klasika, s katero ne moreš zgrešiti in klasika 997 se redko vključi nazaj v zgodbo, zato sem zelo navdušen, da se je to sezono vrnil model 997H. Kot, da se je najstarejši ustvarjalec superg na svetu odločil, da je čas za model 997, da se ga vrže v časovni stroj ter ga posodobi z novimi materiali, linijami, barvami in ga naredi dostopnega za vse.
03.
Jul
2019
BUZZ CREW
Pred nekaj dnevi, je Nanjig postal najbolj vzhodno mesto v katerem sem bil, za Ha Long Bay. Mesto na vzhodu Kitajske je bila moja destinacija zdaj in razlog za moje potovanje je bil ples.
26.
Jun
2019
BLOGGER PICK
Si posvečen sneakers navdušenec? Ali mogoče tekač? Mogoče oboje? Če pa nisi nič od tega, pa ti lahko oprostimo, da si spregledal New Balance 997. To niso superge, ki bi si ustvarile ime z vpadljivimi barvami, tehnoliškimi domislicami, trendom ali s kul imenom. Niti niso superge, ki bi jih nosil kakšen najstnik v zgodnjih 90-ih, ker bi ga lahko na igrišču zbadali. To so superge z edinstveno zgodbo, 997 je zgodba kako lahko v nabito polnem svetu sneakerjev, kvaliteta govori sama zase brez posebne galame.
12.
Jun
2019
BLOGGER PICK
Znano je, da so se natikači nosili po prhanju ali po plavanju, ko je bilo za vsakega od nas najbolj primerno, da jih obujemo. Slavni natikači Adilette so znova osvojili svet, stopili še korak dlje in postali prava modna zapoved.
07.
Jun
2019
News
Ali ste vedeli, da se videz čevljev Converse Chuck Taylor All Star od leta 1917 ni spremenil?! Njihova popolno nepopolna oblika so glavno vodilo blagovne znamke katero so poskušali spremeniti devetdeseta leta, vendar so se hitro vrnili k znani "neudobni" varianti. Tako je ostalo do danes, ko se Converse superge štejejo za simbol neprehodne klasike, pristnosti in impresivnosti. Zahvaljujoč njim so se generacije mladih naučile biti svoji! Če bereš  to besedilo, vemo, da imaš  svojo najljubše Starke! In to  več kot en najljubši par. Zato te vabimo, da sodeluješ  pri aktivaciji Conversove nagrade in postaneš  Buzz ALL STAR punca. Kaj moraš storiti? Naredi  zvezdo iz kateregakoli  (ja prav kateregakoli!) materiala in ga "nalepi" na svoje  najljubše all starke. Pomembno je, da si kreativna in da se slikaš z njimi. Sliko objavi v svojem odprtem Instagram profilu z #BuzzAllStar in #Buzzsneakerstation do 16. junija 2019. in lahko postaneš ena izmed treh Buzz All Star deklet, ki bodo osvojile dragocene nagrade. Pravila nagradne igre lahko prebereš na tej povezavi. In nagrade so - večer, ki si ga moraš zapomniti v naši trgovini na Čopovi  19.6. od 17h. Tri dekleta, ki bodo izbrana za punco ALL STAR bomo povabili v BUZZ na Čopovo. Tam bo čakal profesionalni fotograf da naredi prave fotografije z nagrajenkami. Za vaš makeup bo poskrbela - Katja Spanka! Razen priložnosti , da dobijo profesionalne fotografije, bodo dekleta prejela tudi Converse superge, kot tudi druga zanimiva darila. Nagradna igra se začne danes, in nestrpno čakamo na fotografije. Bodite izvirni in se vidimo na Čopovi 19.06.
string(0) ""
string(0) ""