ADIDAS ZX 2K BOOST

Občuti udobje v njihovi polni obliki: Adidas ZX modeli udobnejši kot kadarkoli prej! Boost sistem „vgrajen“ v to popularno silueto jo naredi nezamenljivo v vseh street releasih te jeseni.

 

ADIDAS ZX 2K BOOST

ŽENSKE SUPERGE

Nove Adidas ZX 2K Boost ženske superge niso atraktivne samo zaradi vizualnih detajlov, temveč tudi zaradi udobja, ki ga nudijo na vsakem koraku. Zahvaljujoč vgrajeni Boost tehnologiji predstavljajo popoln izbor za vsak street style release.

 

ADIDAS ZX 2K BOOST

MOŠKE SUPERGE

Predstavljamo ti Adidas ikono, ki prinaša novo dimenzijo udobja! Adidas ZX 2K Boost moške superge zahvaljujoč vgrajeni Boost tehnologiji nudijo več udobja kot kadarkoli prej. Napredni dizajn superge in detajli, zaradi katerih izstopajo v množici, poskrbijo, da je ta superga absolutni jesenski favorit.

 

Vsak model iz nove ZX kolekcije združuje prepoznavne elemente silhuete z Boost tehnologijo, ki doprinese k maksimalni udobnosti in futurističemu izgledu.

Podplat adidas ZX Fuse Boost superge je zamišljen tako, da doprinese k celotnemu doživetju udobnosti. Zagotavlja stabilnost na vsakem koraku.

Zgornji del superge je narejen iz mrežastega materijala, ki odlično objema stopalo. Model vsebuje tudi dodatno ojačanje v sprednjem delu, kar supergo uvršča v popoln izbor streetwear releasov.

string(0) ""
string(0) ""