Svoje prve korake sam napravila uz Reebok patike, nakon 22 godine isto radim. Sada to više nisu oni prvi nespretni koraci, sada su to koraci odrastanja, novog puta, novog života.


S vremena na vreme osetimo potrebu da učinimo neku veliku promenu, neku koja će nas gurnuti u nepoznato. Meni su promene oduvek bile pozitivna stvar, čak i onda kada nisu na prvu izgledale obećavajuće. Možda zato što volim neizvesne mogućnosti koje nose sa sobom. Slušati, gledati i udahnuti život. Život je kratak. Prekrši pravila, voli, sanjaj, maštaj... živi.  Ovo leto ću pamtiti kao leto promena, ljubavi, izazova i novih prilika. Preselila sam u drugi grad, prodrmala život i odlučila da sledim svoje snove. Neke stvari treba menjati, ali one dobre neka ostanu kakve jesu.


Reebok Classic Leather patike imaju sve! Funkcionalne su i  udobne, ali pored svega toga atraktivne su, moderne i lako se uklapaju uz sve kombinacije. Nežne ružičaste Reebok Classic Leather Clean Exotics Reptile patike, iako u ne baš klasičnoj boji, izgledaju nenametljivo, ženstveno i minimalistički.


Najvažnije je koračati kroz život uz prave osobe i prave patike. Provereno! Postoje patike koje su označile period u kojem su nastale. Kao ikona modernog društva one su oblikovale generacije, kreirale stilove i definisale način razmišljanja osobe koja ih nosi.


Klasika nikada ne dosadi, a na ove klasične, ali ipak moderne  i neprevaziđene Reebok Classic Leather  patike sam navikla,  u njih imam poverenje, prate me kroz život. Mi smo tim. Tim koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne  menjaj tim koji pobeđuje.

 

Selma