Pre nekoliko nedelja, dok sam skrolovala Instagramom, naletela sam na sliku na kojoj je pisalo 'It's ugly, until Rihanna decides it's not'. Prvo sam umrla od smeha, a onda sam shvatila da je to zapravo živa istina!

Kada samo pomislim na to koliko je trendova ona nosila prva, a mi se prvo krstili, a onda posle par meseci pratili te iste trendove, koji su nam odjednom bili tako kežual i kul. 

Da li se sećate stvari koje je ona prva nosila? Čupave papuče, pidžamu u izlaske, mrežaste čarape, tortica-haljinu...lista je predugačka.

Tako da s obzirom na to da godinama unazad ruši sva modna pravila, nisam se iznenadila kada je Puma baš nju izabrala da uradi sopstvenu kolekciju – Fenty!

Naravno da nismo očekivali da njena kolekcija bude kežual kolekcija za svaki dan. Očekivali smo OVO: Puma x Fenty Cleated Creeper. Edgy, drugačije,jednom rečju - Rihanna. Njena treća Fenty kolekcija za Pumu bila je uglavnom inspirisana back to school i college fazonom, ali nije to taj koledž na koji vi mislite, u pitanju je Bad Gal RiRi Univerzitet smiley

Kada sam osmišljavala outfit, najpre sam htela da to bude pravi back to school iz 90-ih, medjutim, ono što sam zaista htela da vam pokažem je da ova kolekcija može da bude vrlo nosiva, tako da sam se odlučila za klasičan street style i pokazala vam kako možete svakodnevno da furate ove kaki platforme. 

Na kraju, mnogo vas na Instagramu me je pitalo da li su patike udobne i moj odgovor je da su super udobne. I drugo najčešće pitanje se ticalo veličine. Ja inače nosim patike u broju 39, medjutim Puma x Fenty Cleated Creeper patike su mi malo velike, pa biram 38 ili 38.5.

Do narednog čitanja,

 

Du Yo