Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

14.
Nov
2016
Buzz crew
Kao što originalna reklama iz 1991. godine kaže „Da li ste zagrlili svoje stopalo danas?“.
08.
Nov
2016
Buzz crew
Okej, žurim. Za pola sata trebam da sam u gradu...
03.
Nov
2016
Buzz crew
Hoćeš da obuješ nešto dovoljno svečano za kaput i dovoljno udobno za ceo dan? Nameće se izbor stare srpske reči “patiko-cipela”! Još ako treba da su cool kao recimo tvoje “Najke” u kojima si danas bio u gradu, “say no more”  !
01.
Nov
2016
News
Za sve one koji vole street style modu i koji nas prate, u novu jesen-zima sezonu zakoračili smo sa dva nova člana BUZZ CREW-a.
01.
Nov
2016
Buzz crew
Ćao drugari, da li ste se pripremili za ove jesenje dane, da li imate omiljenu boju ove sezone? Ja glasam za crnu, uvek, u svakom godišnjem dobu, u svako doba dana... A šta da radimo sa stilom? Hm…
31.
Oct
2016
Arrivals
​Asics GEL LYTE V je model koji je na svetsko tržište izašao 1993. godine, ali je na svoja reizdanja čekao punih 20 godina, tako da je 2013. godine ponovo kao Retro izdanje uvršten u redovnu ponudu.
25.
Oct
2016
Buzz crew
Odlučim ja tako, negde tamo u januaru, da bih mogao kupiti neka kola do kraja godine. Zapravo, ne „mogao“, već morao kupiti kola. Šta bilo, samo da nije bicikl. Dosta je bicikla.
19.
Oct
2016
Buzz crew
Ćao svima! Ovu priču ću početi najiskrenije moguće. Danima sam razmišljao o čemu pisati sledeći blog, kog modela i kojih zanimljivosti se dotaći posle, sada već redovne, Air Jordan istorije. Ima tu toliko prostora i modela koji inspirišu, a onda stigne Air Jordan Retro 3 ’CYBER MONDAY’.I kako odoleti, prosto je nemoguće.
14.
Oct
2016
Buzz crew
Voleli ga ili ne voleli, ne možete osporiti uticaj Kanye West-a na modu. Gde god da se okrenete, videćete ljude sa iscepanim duksevima, predugačkim rukavima, devojke koje nose trenerke na štikle i slično.