Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

09.
Dec
2016
Buzz crew
Ćao svima! Polako se bliži kraj godine, pred vratima su nam i praznici koje svi volimo zbog puno iznenađenja, poklona i lepih stvari. E, baš zato se BUZZ ekipa potrudila da vas sve obraduje jos više, ali o tome ćemo malo kasnije. Sada ćemo se malo pozabaviti trenutnom situacijom-zimom i hladnoćom.
01.
Dec
2016
News
Svaki put pred Novu Godinu sastavljamo listu želja i odluka, pravimo velike planove i spremamo se da narednu godinu započnemo FRESH! Možda ne možemo baš sve želje da vam ispunimo, ali možemo da vas obradujemo omiljenim patikama ispod novogodišnje jelke.
30.
Nov
2016
News
U subotu 19.11. na platou ispred SC Ušće od 12h do 18h predstavili smo Nike Lunar Force 1 Duckboot kolekciju patika. Patike spremne za sve uslove, zbog čega smo ih i nazvali borbenim!
29.
Nov
2016
Buzz crew
Dragi moji, moram vam preneti moju novu, potpunu opsednutost sa adidas gazellicama. Verujem da među vama ima onih koji se slažu sa mnom da je 2016. godina, godina njihovog velikog povratka. Potpuno opravdano!
24.
Nov
2016
Buzz crew
Reči koje su mi se ovih dana, zajedno sa ostalim insektima motale po glavi, trebalo je pohvatati i poslagati nekim logičnim redosledom. Zvuči jednostavno, zapravo i jeste kada sam gajbi, a B.B. King praši u pozadini. Medjutim, onaj ko je izmislio "Živa glava na sve se navikne", očigledno nikad nije bio u Kambodži. Ili bar nije izašao žive glave, ne znam.
22.
Nov
2016
Buzz crew
Prvi par Nike Air Huarache patika sam kupila pre godinu i po dana u Londonu. To je u stvari patika koja je presudila da opet počnem da nosim Nike.
22.
Nov
2016
Buzz crew
Ćao drugari, Nova radna nedelja i mnooogo obaveza koje treba završiti, organizacija mora biti perfektna. Protekli vikend bio je u znaku predavanja o saradnji između brendova i influensera na Webiz konferenciji na kojoj sam imao čast da ispričam svoja neka iskustva i kako sve to uopšte funkcioniše.
16.
Nov
2016
News
Redizajnirana ikona bez koje se više sezona jesen/zima ne može zamisliti! Patike spremne za borbu protiv snega, kiše, tvrde podloge i klizave podloge. Nike Lunar Force 1 Duckboot!
14.
Nov
2016
Buzz crew
Kao što originalna reklama iz 1991. godine kaže „Da li ste zagrlili svoje stopalo danas?“.