Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

05.
Jan
2018
News
Mesec dana smo uživali čitajući vaše priče. Upoznali smo se sa stotinama patikama, njihovim karakterom i zanimljivim iskustvima i pričama. Na početku nagradnog konkursa  nismo ni sanjali da ćemo svedočiti ovolikom broju kreativnih i originalnih BLOGBUZZTER priča koje su svakodnevno zatrpavali naše elektronsko sanduče.
27.
Dec
2017
Buzz crew
Film "She's Gotta Have it" iz 1986. godine značajno je promenio sneaker kulturu i modu. Poznate su reklame redatelja Spike Lee-a za Air Jordans Nike, ali je manje poznata činjenica da je sve krenulo upravo s gore pomenutim filmom.
22.
Dec
2017
Arrivals
Nike je ove godine pokrenuo Force is Female kampanju koja za cilj ima da podstakne žene da upotrebe svoju unutrašnju energiju u ostvarenju ciljeva i budu najbolja verzija sebe u svakom trenutku.  
20.
Dec
2017
Buzz crew
Hej društvo, evo me opet posle dužeg vremena i imam jedno pitanje za vas. Da li ste našli savršenu obuću za ovu zimsku sezonu?!
13.
Dec
2017
Buzz crew
Stiže polako moje omiljeno godišnje doba, a pored toga stigao je red i na mene da vam napišem koji red teksta o Puma Basket modelu koji sam selektovao kao zanimljiv. E sad, ako ovaj tekst čitaju stariji od mene reći ce: “Eeee kad sam ja ovo nosio”. Nebitno je to da li uopšte voliš ili ne voliš patike, Puma Basket si negde sreo/la. Da li je to film, spot, na ulici ili na polici nekog Sneaker Shop-a...poznate su ti.
12.
Dec
2017
News
Čuvena Nike Air Force patika obeležila je svoj 35. rođendan celodnevnom žurkom u fenomenalnom ambijentu KC Grad i još jednom potvrdila svoj kultni status. Prošlog meseca, svi koji su učestvovali u Family of Force kampanji čestitali su rođendan ovom legendarnom modelu. Među njima su bili glumci Marina Ćosić i Aleksandar Radojičić, poznati model Kristina Perić, reprezentativka Srbije u tekvondu Milica Mandić, pevač Stefan Dimitrijević Leon, blogeri Jana Dačović, Dunja Jovanić i Milan Vučićević i fudbaler Vujadin Savić.
11.
Dec
2017
News
Nijedna Nova Godina ne može da prođe bez poklona. Zato smo i ove godine rešili da obradujemo pobednike BLOGBUZZTER nagradnog konkursa patikama po izboru. Kreiraj svoj blogBUZZter i uđi u igru!
06.
Dec
2017
News
Jedna od najomiljenijih patika svih vremena, Nike Air Force 1, u nedelju, 10. decembra, u prostoru KC Grad, obeležiće celodnevnom žurkom 35 godina od kako je po prvi put predstavljena javnosti.