Blog

08.
May
2019
Blogger Pick
Pozdrav svima, ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pevač sam i reper iz Banjaluke. Pored toga se bavim produkcijom i sviram tri instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe i ona je jednostavno moj način života.
25.
Apr
2019
News
Obaveštavamo vas da je organizovan lažni nagradni konkurs na Instagramu, u kojem je zloupotrebljen BUZZ koncept.
24.
Apr
2019
News
Pogledajte kako je bilo na adidas Nite Jogger žurci i učestvujte u našoj aktivaciji.
22.
Apr
2019
News
Da li znate šta spaja poznate mlade umetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi.  
17.
Apr
2019
Blogger Pick
Stan Smith je ključni komad u ormaru svake devojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom sveta. U pitanju je model koji je naročito popularan među devojkama u Francuskoj.
11.
Apr
2019
News
Novi adidas Nite Jogger je trkačka patika koja je reintrepretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.
03.
Apr
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.
28.
Mar
2019
Blogger Pick
Ćao ljudi, nismo se čitali dugo, a razlog je taj da sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vreme da vas sve obradujem informacijom da je FILA konačno stigla!
26.
Mar
2019
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
25.
Mar
2019
News
Jedan od najspektakularnijih i najvazdušastijih sneaker događaja sezone održan je u nedelju, 24. marta u Beogradu. 
21.
Mar
2019
News
Da li ste spremni za najvažniji i najvazdušastiji On Air događaj u sezoni? 
20.
Mar
2019
Blogger Pick
Zdravo društvo! Ja sam Hana, devojka koju ste možda videli na ulicama Sarajeva ili na vašem Instagram feed-u. Ukoliko niste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i najiskrenijih ljubavi – ljubav prema patikama.
13.
Mar
2019
Blogger Pick
S vremena na vreme dobijemo više nego što smo očekivali kada su u pitanju kreativnost i stil. Dobar dizajn je ono što očekujem od kompanije kao što je Nike i oni me nikada ne iznevere. Toliko sam se zaneo kada mi je moja BUZZ ekipa pokazala ove patike da sam zaboravio da se predstavim. Ja sam El Nino, vaš domaćin za današnji „unboxing“.
06.
Mar
2019
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
06.
Mar
2019
Blogger Pick
Kao što možemo primetiti, danas su streetstyle look-ovi sve popularniji i popularniji, te mnogima Instagram služi kao inspiracija. Od odevnih kombinacija sa nedelja mode, do poznatih Instagram ličnosti koje sve više nose odela ili haljine i umesto sa potpeticama u raznim bojama, kombinuju ih sa šarenim patikama različitih oblika. Mogu reći da sam definitivno jedna od osoba koje cene dobar par patika i za koje su one statement piece, a pritom su i udobne. Smatram da patike mogu podići ceo outfit na viši nivo, jer se vodim politikom „shoes speak louder than words“.
27.
Feb
2019
Blogger Pick
Zdravo ljudi. Došlo je vreme da se i mi malo bolje upoznamo. Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... Paaa, u svaki oblik umetnosti. Svaki moj dan je veoma dinamičan i ispunjen kreativnim I kvalitetnim aktivnostima, a ovim blogom želim da vas uvedem u svoju svakodnevnicu, jednim od mojih omiljenih sportswear brendova – adidas!
20.
Feb
2019
Blogger Pick
Hej, ja sam Zvezdi, sa bloga Mint Stories. Taj blog je moj digitalni svet kreativnosti, inspiracije, razmene ideja i novih destinacija. Verovatno se već znamo, jer sam deo Buzz Crew-a (nežni deo naše ekipe) kao i divni momci Kalin, Alex P, SkilleR i DJ Doncho.
13.
Feb
2019
Blogger Pick
Nisam zaboravio da pišem, samo izgleda da kada trideseti put zamisliš želju na rođendanskoj torti, ona uglavnom ima veze sa slobodnim vremenom na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. A u ovom rasporedu slobodnog vremena prsti malo teže pronalaze put do tastature.
08.
Feb
2019
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustrašivo ponašanje mladih dobilo najboljeg saveznika. 
string(0) ""
string(0) ""