Blog

17.
Jul
2019
News
Budi na otvaranju najvećeg Buzz shop-a u regionu. Vidimo se 25. jula u TC Promenada!
04.
Jul
2019
News
Obaveštavamo vas da je kreiran lažni vebsajt, na kojem je zloupotrebljen BUZZ koncept.
03.
Jul
2019
Buzz crew
Najistočnija tačka koju sam ikada “zapljunuo” posle Halong zaliva, pre par dana, postao je Nanjing. Grad na samom istoku Kine i mesto gde sam se ovaj put zaleteo. Još jednom, povod mog putovanja je ples  
26.
Jun
2019
Blogger Pick
Da li ste i vi posvećeni sneaker entuzijasta? Ili se bavite trčanjem? Možda i jedno i drugo? Samo ako niste ništa od navedenog, može vam se oprostiti ukoliko ste prevideli New Balance 997. Te patike se nisu proslavile samo zapanjujućim bojama, već i tehnološkim trikovima, trendi hajpom ili cool nadimkom. Reč je o patikama sa jedinstvenom pričom, 997 pričom o tome kako, čak i u gomili punoj ljudi, kvalitet govori sam za sebe, bez podizanja glasa.  
25.
Jun
2019
News
Otkrivamo vam pet vodećih trendova za ovo leto koji su deo adidas letnje kolekcije. 
17.
Jun
2019
News
It’s SEASON SALE time!
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Opšte je poznato da su se nekad papuče nosile posle tuširanja ili nakon plivanja, kada je svakom od nas bilo i najpraktičnije da ih koristimo. Međutim, čuvene Adilette papuče su ponovo osvojile svet, otišle korak dalje i postale pravi fashion statement.
03.
Jun
2019
News
Tražimo ALL STAR GIRL! Učestvuj u Converse nagradnoj aktivaciji i budi zvezda našeg photo shooting-a.
30.
May
2019
News
Brend Jordan je na sneaker scenu vratio klasik iz 1989. U pitanju je model Nike Air Jordan 4 Retro.
29.
May
2019
Blogger Pick
Hej sneaker manijaci, ja sam DJ Doncho i ovo je moja prva blog priča za BUZZ. Već neko vreme sam deo BUZZ ekipe i vreme je da vam se predstavim i kažem nešto o mojim omiljenim patikama, a to su Air Force 1.
22.
May
2019
Blogger Pick
Ovo je godina vraćanja u prošlost, jarkih kolorita, odvažnih oblika. Sneaker svet se vratio na neustrašivo i spojio ga sa minimalističkim, promišljenim dizajnom. I Adidas je stvorio savršenu simfoniju starih želja sa novom tehnologijom, a kada pričamo o NMD-u, nisu se suzdržavali.
20.
May
2019
News
Počeo je Mid Season Sale u svim BUZZ šopovima.
15.
May
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, Adnan Bro „baca“ prvi tekst! Kul je biti deo ove ekipe, dok je pisanje blog priče za mene novina, što je čini još zanimljivijom. Od malena sam voleo izazove i priliku da isprobavam nove stvari, a ova saradnja je idealna prilika za to.
08.
May
2019
Blogger Pick
Pozdrav svima, ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pevač sam i reper iz Banjaluke. Pored toga se bavim produkcijom i sviram tri instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe i ona je jednostavno moj način života.
25.
Apr
2019
News
Obaveštavamo vas da je organizovan lažni nagradni konkurs na Instagramu, u kojem je zloupotrebljen BUZZ koncept.
24.
Apr
2019
News
Pogledajte kako je bilo na adidas Nite Jogger žurci i učestvujte u našoj aktivaciji.
22.
Apr
2019
News
Da li znate šta spaja poznate mlade umetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi.  
17.
Apr
2019
Blogger Pick
Stan Smith je ključni komad u ormaru svake devojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom sveta. U pitanju je model koji je naročito popularan među devojkama u Francuskoj.
11.
Apr
2019
News
Novi adidas Nite Jogger je trkačka patika koja je reintrepretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.
string(0) ""
string(0) ""