Blog

01.
Apr
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, Pišem ovaj blog iz sigurnosti svog doma u kojem se nalazim već neko vreme, kao i većina. Zato je bitno da ostanemo pribrani i pozitivni najviše što možemo. U tome nam svakako mogu pomoći dnevne aktivnosti. Pronađite neku dnevnu rutinu, hobije, vežbajte…  Ovo je idealno vreme da očistite svoje patike, pospremite delove stana koje ste stalno odlagali ili sredite ormar. Ja za svoj baš imam novi model Nike Air Max 720 patika, sa ljubičasto-ružičastim colorplay-em.
26.
Mar
2020
News
Iako smo sprečeni da Air Max Day proslavljamo na događajima širom regiona, to nas ne sprečava da na druge, podjednako kreativne načine odamo počast ovoj legendardnoj sneaker silueti.
26.
Mar
2020
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Budite kreativni i osvojite Air Max patike po izboru.
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Hej, hej, hej!   Evo mene ponovo sa novim blogom. Ovoga puta, odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil u pitanju. Predstavljam vam nove Nike Vista Lite patike.
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se prva od mnogih koje ću, kao član Buzz Crew-a, napisati. Prilično sam sigurna da su me za člana Crew-a odabrali zbog opsednutosti šeširima i patikama, ali i zbog činjenice da se u mom garderoberu uglavnom nalazi urbana muška odeća. Oh, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz ugla fotografa. Za početak našeg druženja odlučila sam da vam predstavim pravu “bombastičnu” siluetu – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color”. Vreme je da se upoznamo!
09.
Mar
2020
News
Brend Reebok je, u čast velikog povratka Conor McGregor-a na MMA scenu, proglasio comeback legendarne sneaker siluete.
05.
Mar
2020
News
Brend New Balance doneo je new-school vibe omiljenom klasiku iz devedesetih – modelu 850. Ovo je priča o njemu!
04.
Mar
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi! Kao novi član Buzz Crew-a, koji vam piše prvi put, želim da se predstavim. Moje ime je Anastasija i odrasla sam u porodici koja se bavi modom. Uprkos tome, moram priznati da ne robujem modnim trendovima, iako ih pratim. Vremenom sam izgradila svoj stil koji uglavnom prati spoj nespojivog. Rekla bih da sam prepoznatljiva po tome što veoma volim da kombinujem elegantno sa sportskim, a volim i svoje godine, pa se smelo igram sa njima, što je moja preporuka i poruka svima. Svaki svoj outfit obavezno upotpunim trendi detaljem, a ovih dana su to svakako novi Nike Air Max 98 modeli!
03.
Mar
2020
News
Krajem februara pozvali smo vas da sa nama podelite #pozitivneporuke, širite Buzz i pozitivnu energiju. Ovo su pobednici naše aktivacije.
02.
Mar
2020
News
Tri dana 2Hot4Stage festivala donela su nam nove kraljeve “uLIČNE KULTURE”. Predstavljamo vam pobednike najpoznatijeg regionalnog hip-hop festa.
28.
Feb
2020
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i premium modela svetskih brendova, koji žele da svojom obućom daju lični pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil.
27.
Feb
2020
News
Ne propusti 2Hot4Stage fest, jer smo i ove godine za tebe pripremili zanimljive aktivacije.
26.
Feb
2020
Blogger Pick
Evo konačno mene i moje prve priče u 2020. godini! Moram da priznam da sam jedva čekala da konačno podelim sa vama utiske o jednom posebnom modelu Adidas patika koji je, verovali ili ne, inspirisao moje dve odevne kombinacije. 
24.
Feb
2020
News
Nova Love Fearlessly kolekcija brenda Converse slavi individualnost i svetu šalje jasnu poruku – volite sebe.
24.
Feb
2020
News
Pogledaj u kojim šopovima možeš pronaći te interesantne stikere.
21.
Feb
2020
News
Otkrij nam šta te pokreće i ulepšava ti dan, jer možeš osvojiti Adidas Superstar patike. Saznaj kako.
20.
Feb
2020
News
U čast 50. rođendana jednog od najvećih sneaker klasika pripremili smo lepe poklone za tebe!
19.
Feb
2020
News
Nekada je više jednostavno više, a kada je u pitanju nova Converse Twisted kolekcija, ova parola se podrazumeva.
19.
Feb
2020
Blogger Pick
Pozdrav svima! Prelazno je vremensko razdoblje, zima polako odlazi i čekamo proleće. Iako je, dok pišem ovu priču, napolju tmuran, siv i kišan dan, u BUZZ-u je najavljeno pravo razvedravanje. Ako su i u vašem gradu ovih dana dani tmurni, jedno od rešenja za kojim možete da posegnete ukoliko želite da popravite svoje raspoloženje svakako su nove patike.
13.
Feb
2020
News
Čuveni sneaker klasik slavi 50. rođendan! Upečatljiviji nego ikada pre, ove godine sa sobom nosi poruku koja glasi – Change is a Team Sport.
string(0) ""
string(0) ""