Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

26.
Sep
2017
Arrivals
Grandž, urbano, raznoliko, retro samo su neki od epiteta koji mogu da dočaraju dizajn nove kolekcije BUZZ majica. Druga po redu BUZZ kolekcija DRESS YOUR ATTITUDE konacno je stigla i iako ispraćamo leto i dočekujemo jesen, opravdanje da ove majice ne nastave da budu deo vaše svakodnevne garderobe jednostavno ne postoji. Motivi na majicama su raznoliki: pop art, muzički retro rekviziti poput kaseta, gramofonskih ploča, slušalica i gradski motivi. Ono što im je zajedničko jeste originalna interpretacija popularne kulture, od poznatog pop-art strip poljupca do panorame Medison Avenije kao globalne prestonice kreativne industrije i individualizma, koji vezujemo za brojne simbole najpoznatijeg svetskog poluostrva – Menhetna.  
22.
Sep
2017
Arrivals
Inspirisane sportistima i njihovim ubrzanim pulsom od uzbuđenja neposredno pred meč, adidas je kreirao novu „Z.N.E Pulse Knit“ kolekciju sa specijalnim „heartbeat knit“ printom. Z.N.E. kolekcija namenjena je da pruži dodatnu podršku sportistima van terena, a sam naziv „Zero Negative Energy“ asocira na period priprema u kome su pozitivan stav i koncentracija preko potrebni svakom sportisti.
21.
Sep
2017
Arrivals
Nike Air Max 97 je model nastao 1997. godine i predstavlja prvi model na kome vazdušna jedinica prekriva celo gazište. Novo izdanje dvadeset godina kasnije dolazi u unapređenom obliku, a ujedno je poslednje u seriji Ultra Air Max modela. Ovi modeli su unapređeni novom tehnologijom koja, na čvrstim osnovama vrhunskih retro performance patika za trčanje, stvara novi osećaj za generacije koje teže ka inovacijama.
09.
Sep
2017
Arrivals
Inspirisana smelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentovani američki umetnik, muzičar, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.
18.
Aug
2017
News
Najveći sneaker koncept u regionu, BUZZ, 24. avgusta otvara svoju prvu prodavnicu u Novom Pazaru, čime će građanima grada na reci Raški ponuditi širok izbor globalno popularnih modela patika. Svečano otvaranje zakazano je za 18h, na kom vas očekuje druženje sa influenserima uz muziku koju će puštati DJ Saša Dimitrijević. Novopazarci će u novoj prodavnici moći da pronađu širok asortiman streetstyle brendova kao što su Nike, Jordan Fashion, Adidas, New Balance, Asics, Reebok Classic, Puma, Converse ili New Era. Verujemo kako će upravo klasični i moderni modeli ovih brendova učiniti 2017. godinu na ulicama Novog Pazara vedrijom, šarenijom i elegantnijom, a sneaker kulturu u ovom delu Srbije podići na novi nivo i dodatno popularizovati.  Na dan otvaranja važi popust od 20% na ceo asortiman. Nakon prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Zrenjaninu, došlo je vreme da i Novi Pazar dobije svoj BUZZ SNEAKER STATION.
07.
Aug
2017
News
Jedna od najpoznatijih sneaker silueta ove godine "oživela" je u potpuno drugačijem, redizajniranom duhu, i sa novim New Balance 574 Sport modelom „istupila“ korak napred i tako pokazala modnu dominaciju u odnosu na sve ostale patike.
02.
Aug
2017
Arrivals
Za sve one koji vole nomadski stil života i uživaju u izazovu osvajanja novih destinacija, adidas Originals predstavlja najnovije NMD_R2 i NMD_R2 PK patike. Modeli koji objedinjuju nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologiju poslednje generacije, unose u modnu svakodnevnicu nešto drugačiji avanturistički stil. Napravljene u neutralnim paletama boja, NMD patike se savršeno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i čine da se sa lakoćom pokaže jedinstveni modni stav.
17.
Jul
2017
Arrivals
Od kako je lansiran na svetsko tržište 2015. godine, adidas UltraBoost je odmah postao jedna od omiljenih lifestyle silueta iako je njegova osnovna namena zapravo trčanje. Dugo razvijane tehnologije đona i gornjišta uklopljene su u Lightweight silueti minimalističkog dizajna.
13.
Jul
2017
News
(Beograd, 10. jul 2017. godine) Vrelo muzičko leto se nastavlja! U Zrenjaninu, od 28. do 30. jula održava se 9. Soundlovers festival elektronske muzike, koji će i ove godine okupiti neka od najznačajanijih imena DJ scene iz sveta i sa Balkana. BUZZ Sneaker Station pripremio je specijalna iznenađenja i obezbedio 50 karata za najbrže učesnike aktivacije „Buzz te vodi na Soundlovers“. Da bi neko osvojio karte potrebno je da na papiriću napiše koji muzički pravac najviše voli da sluša (rep, disco, R’n’B, rok, fank, pank, house, eletronska muzika...) i slika ga sa svojim omiljenim patikama i aksesoarima sa kojima planira da ide na Soundlovers festival. Fotografiju je potrebno objaviti na otvorenom ličnom Instagram ili Facebook profilu, uz tagovanje @BuzzSneakerStation i @Soundloversfestival i korišćenje #BuzzSoundlovers. Najbržih 50 dobija na poklon karte za sva tri dana festivala. „Buzz te vodi na Soundlovers“ aktivacija počinje u sredu 12. jula i završava se 21. jula 2017. godine. Dobitnici će svoje karte moći da preuzmu na „Warm up“ žurci, koja se dešava 21. jula u BUZZ prodavnici u Aviv Parku u Zrenjaninu. Start žurke zakazan je za 18h. BUZZ je pripremio i dodatne poklone, pa tako svi posetioci festivala koji dođu u BUZZ prodavnicu u Zrenjaninu sa svojom narukvicom sa festivala, ostvaruju popust od 20% na novu kolekciju i 10% na već sniženu kolekciju, u periodu od 21. jula do 21. avgusta 2017. godine. Vidimo se u Zrenjaninu. Vaš BUZZ