Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

05.
Jul
2018
Arrivals
Ovog leta zaboravi na pastelne boje i bogate kolorite, barem kada su patike u pitanju, jer novo pravilo letnjeg odevanja glasi – Choose Whitely! Nike Air Jordan, adidas Stan Smith, Reebok Classic ili popularne „starke“, odnosno Converse Chuck Taylor, modeli su koji se nose celo leto i koje jednostavno moraš da imaš.
05.
Jun
2018
News
Neodoljivi spoj streetstyle mode i košarke nigde nije tako savršeno uklopljen i pomiren kao što je to slučaj sa čuvenim Džordan (engl. Jordan) modelima – patikama koje žive van vremena, te i pored svih promena u trendovima ostaju najomiljeniji modni i sportski detalj današnjice.
04.
Jun
2018
News
Prošlo je tri godine od kako smo napravili prvi korak i krenuli u našu zajedničku sneaker avanturu u 8 država: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Rumunija i Bugarska. Tada nismo razmišljali koliko će ozbiljno i lepo ovo putovanje postati i koliko ćete upravo vi,  naši Buzzovci, učiniti da rastemo i budemo bolji zajedno.
24.
May
2018
Arrivals
Urbane, trendi, kul, drugačije, vesele, prave letnje – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Reč je o modelima koji interesantnim printovima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim dezenima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proleća i početak leta.
11.
May
2018
Arrivals
Converse i Miley Cyrus konačno su se udružili i ostvarili saradnju u kolekciji koju karakteriše kombinacija šljokica i dezena marame, tačnije ‘’bandana’’. Majlin životni stil savršeno se poklapa sa Converse ‘’street’’ kulturom i porukom da je namenjen svima i da se nosi uz sve.
30.
Apr
2018
News
Pozivajući na saradnju istaknute kreativce u oblasti ulične umetnosti, grafitere Sany i Felipea Pantonea, kao i nemačke stručnjake za boje iz kompanije Montana Cans, inovativnom kampanjom „Always Classic“, Reebok je predstavio novu siluetu – Club C X Montana Cans.
13.
Apr
2018
News
Sledeće nedelje, 20. aprila, slavimo treći rođendan! A kako cela BUZZ ekipa obožava rođendane, nas je već obuzela rođendanska euforija, pa smo odlučili da sve zaljubljenike u BUZZ i sneaker kulturu obradujemo interesantnim aktivacijama u kojima će sigurno uživati.
02.
Apr
2018
News
Nakon Pariza, odakle je krenula „mreža“, i Beograd je uhvaćen u ovu zabavnu klopku u kojoj su se našli  neki od naših najpoznatijih glumaca, muzičara, blogera i pripadnika sneker kulture. Sve ovo se desilo u okviru velike adidas žurke na kojoj je predstavljen novi model ovog brenda – DEERUPT, u čijem se DNK nalazi upravo mreža.
26.
Mar
2018
News
U nedelju, 25. marta 2018. godine, u Beogradu je, celodnevnom žurkom u Knez Mihailovoj, tradicionalno obeležen Air Max Day. Baš kao i prethodnih godina, i ovogodišnji Air Max Day okupio je ljubitelje popularne Nike linije patika, ali i brojne Beograđane, koji su bili u prilici da uživaju u neverovatnoj atmosferi koja je vladala tokom celog dana na adresi Kneza Mihaila 36.