Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

01.
Oct
2018
Arrivals
Septembar je mesec koji je svake godine rezervisan za novitete u modnom svetu. To je mesec u kom nam poznati svetski brendovi otkrivaju trendove koji će obeležiti sezonu koja je pred nama, dok se influenseri utrkuju da ih u svojim street style kombinacijama među prvima ponesu. Ovaj septembar je u BUZZ šopovima definitivno u znaku premium „We Are One“ kolekcije brenda Champion, kojom smo ponovo postavili standarde street kulture u Srbiji.
24.
Sep
2018
News
Ako si iz Kraljeva i obožavaš patike, obradovaće te vest da je u najmlađem BUZZ Shop-u počeo NAGRADNI KONKURS u kom će naši najverniji kupci moći da osvoje omiljene patike. Šta je potrebno da uradiš da bi učestvovao/la u nagradnom konkursu?
21.
Sep
2018
News
Ukoliko ste ovih dana šetali Suboticom i prošli pored Narodnog pozorišta, pažnju vam je sigurno privukla interesantna kutija koja je postavljena na šetalištu. Da vas više ne bismo držali u neizvesnosti, došlo je vreme da vam otkrijemo koja se tajna krije iza ove velike postavke!
14.
Sep
2018
News
Počela je LAST BUY akcija u BUZZ Outlet-u!
03.
Sep
2018
Arrivals
Reebok Classic, za predstojeću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u eri kada su glomazni đonovi, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, Rapide predstavlja moderan klasik, stvoren za kreativce koji biraju svoj put.
15.
Aug
2018
News
Novi Nike Air Max 270 prvi je 100 posto lifestyle Air model, dizajniran sa svim karakteristikama spotskih modela, ali prilagođen zahtevima obuće za svakodnevnu šetnju. Pored savršenog izgleda, inovativni vazdušni đon pružiće jedinstveni komfort i neverovatan osećaj koračanja po oblacima.
05.
Jul
2018
Arrivals
Ovog leta zaboravi na pastelne boje i bogate kolorite, barem kada su patike u pitanju, jer novo pravilo letnjeg odevanja glasi – Choose Whitely! Nike Air Jordan, adidas Stan Smith, Reebok Classic ili popularne „starke“, odnosno Converse Chuck Taylor, modeli su koji se nose celo leto i koje jednostavno moraš da imaš.
05.
Jun
2018
News
Neodoljivi spoj streetstyle mode i košarke nigde nije tako savršeno uklopljen i pomiren kao što je to slučaj sa čuvenim Džordan (engl. Jordan) modelima – patikama koje žive van vremena, te i pored svih promena u trendovima ostaju najomiljeniji modni i sportski detalj današnjice.
04.
Jun
2018
News
Prošlo je tri godine od kako smo napravili prvi korak i krenuli u našu zajedničku sneaker avanturu u 8 država: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Rumunija i Bugarska. Tada nismo razmišljali koliko će ozbiljno i lepo ovo putovanje postati i koliko ćete upravo vi,  naši Buzzovci, učiniti da rastemo i budemo bolji zajedno.