Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
07.08.2017.

Kada patike dožive makeover

​New Balance 574 SPORT – ISKORAK U BUDUĆNOST

Jedna od najpoznatijih sneaker silueta ove godine "oživela" je u potpuno drugačijem, redizajniranom duhu, i sa novim New Balance 574 Sport modelom „istupila“ korak napred i tako pokazala modnu dominaciju u odnosu na sve ostale patike.


Iako je New Balance oduvek igrao jednu od glavnih uloga među klasičnim "normcore" patikama, ovaj brend je svojim modelima u poslednje vreme zagazio u daleko elegantnije i modernije vode, koje su oduševile kako urbane umetnike, tako i modne znalce, a možda i najbolji primer ovoga je savršen, novi i updejtovani izgled poznatog modela 574!

Zadržavši elemente originalne patike za trčanje - koja se na tržištu pojavila pre skoro 30 godina - novi 574S model ima siluetu koja se savršeno "igra" sa klasičnim dizajnom sportske patike i elegantnim urbanim stilom koji je toliko važan ako patike koje biramo, želimo da nosimo kako uz farmerke, tako i uz elegantnije haljine!

Gornji deo patike napravljen je od visoko kvalitetne, izuzetno lagane bele kože, dok je đon ukrašen dobro poznatim New Balance nijansama, sivom, plavom i crvenom. Kako bi se postigao potpuni „premium“ izgled, New Balance logo, slovo N, obogaćen je reflektujućim belim materijalom - detalj koji nam se posebno dopada!

Model je dostupan u 5 nijansi - Black, Lavander, Copper Rose, White and Grey.

Black model

Lavander model

Copper Rose model

White model

Grey model

U Srbiji New Balance 574 Sport dostupan je u svim BUZZ šopovima, a priliku da ih prvi isprobaju imali su blogerka Marija Pecić, poznatija kao @ascoolaskimdeal, model Denis Jovanović, fotograf Deni Raičević i DJ Me High Lowna na druženju u Boho baru.

Photo credit: Deni Raičević

 

Slični članci